Τρείς και σήμερα…

0
35
Του Βαγγέλη Αποστολίδη

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι πολύ σοβαρό. Σε 3+1 μέρες ξεμπερδεύουμε. Σε 3+1 μέρες επανέρχεται η κανονικότητα. Σε 3 +1 ημέρες, με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν θα υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, που έπρεπε κατά το Σύνταγμα να αντικατασταθεί και τους κανόνες του πλέγματος της πολιτικής ηθικής, για λόγους ισότητας της προεκλογικής διαδικασίας.

Ούτε fake news, ούτε υβριστές τύπου Πολλάκη, ούτε Μπαλαούρες ,ούτε Μπαλάφες, ούτε Βούτσηδες, ούτε Φλαμπουράρηδες, ούτε Τόσκες, ούτε κυρά Τασίες, ούτε Παππάδες, ούτε Πετσίτηδες, ούτε Καρανίκες, ούτε Ρεπούσηδες, ούτε Κατρούγκαλοι, ούτε Κουίκ.

Ούτε κότερα, ούτε αεροσκάφη για κουρασμένους…

Ούτε παρατρεχάμενοι χειροκροτητές, που σε κάθε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν το παρόν τους.

Η Ηρώδου Αττικού δεν θα έχει συστοιχίες ΜΑΤ και αστυνομικές κλούβες στη σειρά για να προφυλάξουν τον λαοπρόβλητο από κάθε ανεπιθύμητο εισβολέα.

Η ΕΡΤ δεν θα εκπέμπει το μαύρο χρώμα της αηδιαστικής και ανυπόφορης προπαγάνδας της, έτσι όπως αυτή προβάλλεται μέσα από τα εμετικά φερέφωνα της Κουμουνδούρου  Ακριβοπούλου και Καψόχα.

Τα capital controls των τραπεζών δεν θα διαιωνισθούν για να μας υφαρπάζουν οι ολετήρες τους κόπους της ζωής μας και να διαχειρίζονται τα χρήματά μας.

Οι κουκουλοφόροι, οι τρομοκράτες και οι εγκάθετοι κουκουλοφόροι επαγγελματίες ψευδομάρτυρες θα βγάλουν τις μάσκες τους, ενώ οι φονιάδες της 17Ν και άλλοι βαρυποινίτες θα παραμείνουν στα κελιά τους.

Η Δικαιοσύνη θα απεγκλωβισθεί από τον σφικτό εναγκαλισμό της Κρατικής εξουσίας και ανεξάρτητη, θα εδραιώσει το αίσθημα ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης.

Τα παιδιά στα σχολεία δεν θα παπαγαλίζουν ανιστόρητα γεγονότα πολιτικής προπαγάνδας των εθνομηδενιστών.

Ο εργασιακός μεσαίωνας θα εκσυγχρονισθεί και οι εργαζόμενοι θα βρουν το χαμόγελό τους.

Οι δρόμοι θα είναι ασφαλείς και η νομιμότητα θα επικρατήσει.

Το τέλμα της οπισθοδρόμησης που λίμναζε, σταδιακά θα εξαφανισθεί με μέτρα ανάπτυξης και προόδου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ανακοινώσει τα νέα κυβερνητικά μέτρα, με στόχευση την καλυτέρευση της ζωής μας. Χωρίς μισόλογα, υπαινιγμούς και κούφιες υποσχέσεις.

Οι εχθροί της Ελλάδας θα καταλάβουν ότι η Πατρίδα μας έχει ισχύ, ότι δεν είναι παιχνίδι και τα Εθνικά Δίκαια θα διεκδικούνται αποφασιστικά.

Η Ελλάδα αρχίζει να ξαναβρίσκει το βηματισμό της. Μετά από τεσσεράμισι χρόνια εθνικών ταπεινώσεων, εξαθλίωσης, μιζέριας, κοινωνικού διχασμού και μισαλλοδοξίας.

Ο λαός δεν θα αποκαλείται ετερόκλητος όχλος εθνικιστών, αλλά θα σταθεί ξανά στα πόδια του και θα κοιτάξει μπροστά.

Ο λαός συγκρατημένα χαμογελά. Η οργή και η αγανάκτησή του, για όσα υπέφερε, στην εργασία, στην κοινωνία, στα νοσοκομεία, στα σχολεία, στους δρόμους, έδωσε χέρι στην ελπίδα μιας νέας διακυβέρνησης, για ένα καλύτερο αύριο.

Ένα αύριο που άργησε σαν να ήταν αιώνας. Αλλά ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Γιατί ο λαός μπορεί να ξεγελιέται,   ξέρει  όμως να κρίνει και να τιμωρεί. 3 + 1 ημέρες μείνανε για να ξαναγεννηθεί η ελπίδα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here