Ενωμένοι μπορούμε

0
44

Οι προσπάθειες και οι κόποι όλων μας δικαιώθηκαν. Ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου έβαλε τέλος στην φαυλότητα, την αλαζονεία, τον εθνομηδενισμό των μπαχαλάκηδων του ΣΥΡΙΖΑ. Επέλεξε πολιτική σταθερότητα και εθνική ανάταση και έτσι έπειτα από δέκα χρόνια κρίσης ψήφισε με ποσοστό 40% αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αίγινας ευχαριστούν τους φίλους του κόμματος, αλλά και όλους όσους εργάστηκαν για αυτό και ιδιαίτερα τα εγγεγραμμένα μέλη, που ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, ήταν παρόντα την ημέρα τον εκλογών, σε όλα τα εκλογικά τμήματα μεριμνώντας για την σωστή διεξαγωγή της ψηφοφορίας και διασφαλίζοντας το ξεκάθαρο νικηφόρο αποτέλεσμα με 50% για τη Νέα Δημοκρατία.

Όλοι εσείς μαζί με τα ενεργά μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης, που έχουν παραμείνει πίστα στις ιδεολογικές αρχές του κόμματος αποδείξαμε πως η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αίγινας και τα μέλη της είναι ένα κάστρο για την Νέα Δημοκρατία που δυναμώνει μέρα με τη μέρα, λειτουργεί ενωτικά και προασπίζει τις αρχές του κόμματος στο νησί μας.

Ευχόμαστε στους πέντε νέους μας βουλευτές καλή δύναμη στον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο στην Α΄ Πειραιά και Νήσων και την Πατρίδα μας

Ο Πρόεδρος
Καραγιάννης Δημήτρης

Ο Γενικός Γραμματέας Κασιμάκης Παναγιώτης

Ο Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας
Αποστολίδης Ευάγγελος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here