Βρούτσης για ΑΜΚΑ σε ξένους υπηκόους: «Η χώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι!»

0
43

Πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει για τη χορήγηση ΑΜΚΑ σε ξένους υπηκόους εκτός ΕΕ προεκλογικά με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση να προχωρά στην ανάκληση εγκυκλίου η οποία προέβλεπε απλοποίηση των διαδικασιών.

«Λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε εγκύκλιο διάτρητη και αντίθετη στο νόμο που παρείχε ΑΜΚΑ με αυθαίρετο τρόπο στους κατοίκους τρίτων χωρών! Οι ίδιες οι υπηρεσίες του Υπ. Εργασίας ήταν αντίθετες & διαφωνούσαν! Την κατάργησα αμέσως!Η χώρα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γ. Βρούτσης στο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο υπουργός Εργασίας προχώρησε στην ανάκληση εγκυκλίου η οποία προέβλεπε απλοποίηση των διαδικασιών απόδοσης ΑΜΚΑ σε ξένους υπηκόους χωρών εκτός ΕΕ. Σε σχόλιό του το ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για «ρατσιστική και απάνθρωπη απόφαση».

Το δικό μας σχόλιο είναι πως επιτέλους ήρθε η ΄ώρα να μπει ένας φραγμός στην αυθαιρεσία, στην εξαγορά ψήφων αλλοδαπών και στην παραχώρηση δικαιωμάτων, από την πρώην κυβέρνηση Τσίπρα, σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here