Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΠαραδόθηκε στον Δήμο Αίγινας από τον Γιώργο Πατούλη, το σύγχρονο απορριμματοφόρο συλλογής...

Παραδόθηκε στον Δήμο Αίγινας από τον Γιώργο Πατούλη, το σύγχρονο απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων

Στα πλαίσια του προγράμματος Ανακύκλωσης 2020 της Περιφέρειας Αττικής ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης  παρέδωσε στον  δήμαρχο  Γιάννη Ζορμπά και στον αντιδήμαρχο  Νίκο Πτερούδη, ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο με ανάλογο εξοπλισμό για την συλλογή βιοαποβλήτων. 

Η τελετή της παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Παλαιάς Προβλήτας. Μαζί με το απορριμματοφόρο όχημα, ο Γ.  Πατούλης παρέδωσε καφέ κάδους για την συλλογή βιοαποβλήτων  καθώς και ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο όχημα έχει  την δυνατότητα επιτόπιου  πλυσίματος των κάδων.

Η συγκεκριμένη δράση αφορά το σύνολο των Δήμων της Αττικής.

Τον  Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη  συνόδευαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιά και Νήσων Νίκος Μανωλάκος και Γιάννης Μελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας  Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Βασίλης Κόκκαλης και η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων  Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της παράδοσης του υλικού,  τόνισε σε σύντομη ομιλία του, την συνεχή συνεργασία με τον Δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά  και αναφέρθηκε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και συνντονίζονται από το παρατηρητήριο της Αντιπεριφέρειας Νήσων και  την εποπτεία της Αντιπεριφερειάρχου  Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη.
Από την πλευρά της  η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη έκανε λόγο για την έγκριση πιστώσεων των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής για την Αίγινα.
 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας Στέλιος Θερινός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Σκαλτσιώτης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Μαίρη Κουκούλη, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης  καθώς και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων της Αίγινας.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments