Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΥπεύθυνη στάση από ΚΙΝΑΛ, κόντρα στους ακραίους και την πόλωση

Υπεύθυνη στάση από ΚΙΝΑΛ, κόντρα στους ακραίους και την πόλωση

Θετικά εισέπραξε το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής, να σταθεί απέναντι στον ΔΙΧΑΣΜΟ και την ΠΟΛΩΣΗ που προωθούν ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση των συναθροίσεων.

Παράλληλα η στάση του ΚΙΝΑΛ, είναι πως, υπό τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες, η πορεία του Πολυτεχνείου δεν πρέπει να γίνει.

«Κάποιοι επιλέγουν τον διχασμό και μάλιστα με αφορμή και την επέτειο του Πολυτεχνείου« ανέφερε χθες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά«πρώτη η κυβέρνηση που ρίχνει λάδι στη φωτιά με απαγορεύσεις που θυμίζουν τα ” Αποφασίζομεν και διατασσομεν”. Επιδιώκει με την στάση της να οδηγήσει σε μια τεχνητή σύγκρουση για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Δυστυχώς παγιδεύονται στη μεθόδευση της Κυβέρνησης και άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Ας επικρατήσει η κοινή λογική, είναι αυτή τη στιγμή το αντίδοτο απέναντι στον φανατισμό, στη βία και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Το Κίνημα Αλλαγής αυτή τη στάση κρατά. Σταματήστε τώρα, η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια.”

Ενώ νωρίτερα σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως “Είναι αυτονόητο ότι ο φετινός εορτασμός πρέπει να γίνει στο πλαίσιο τήρησης των υγειονομικών μέτρων χωρίς πορεία.

Αυτό δεν δικαιολογεί τον αυταρχισμό , την επίδειξη ισχύος της κυβέρνησης και τις ακραίες απαγορεύσεις τις οποίες καταδικάσαμε. Ρίχνει λάδι στη φωτιά με απαγορεύσεις που θυμίζουν τα ” Αποφασίζομεν και διατάσσομεν”.

Επιδιώκει η Κυβέρνηση με την στάση της να οδηγήσει σε μια τεχνητή σύγκρουση για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Δυστυχώς παγιδεύονται στη μεθόδευση της Κυβέρνησης και άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Είναι προφανές ότι κάποιοι επιλέγουν τον διχασμό και μάλιστα με αφορμή και την επέτειο του Πολυτεχνείου. Εμείς δεν συμμετέχουμε σε μετωπικές κινήσεις, δεν συνεργούμε στην πόλωση. Η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια.”

Η σοβαρή και υπεύθυνη στάση της προέδρου του ΚΙΝΑλ ,όλη αυτήν την περίοδο με την άσκηση ολοκληρωμένης, επικοδομητικής και με επιχειρήματα κριτικής απέναντι στην κιβέρνηση, φαίνεται να αποδίδει και πολιτικούς  καρπούς. Ήδη στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το Κίνημα φαίνεται να “τσιμπάει” ποσοστά και μάλιστα και από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη Νέα Δημοκρατία.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments