Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗ2019... χρονιά απαλλαγής

2019… χρονιά απαλλαγής

Του Βαγγέλη Αποστολίδη

H νέα χρονιά μπήκε και σίγουρα θα είναι μια διαφορετική χρονιά… πολλά θα αλλάξουν και πολλοί θα αλλάξουν, σίγουρα θα είναι μια χρονιά απαλλαγής…και ευκαιρίας

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο αλαζόνας ηγετίσκος και η  παρέα των πιστών του καλικάντζαρων (Καρανίκας, Πετσίτης και δε συμμαζεύεται) γιόρτασαν την τελευταία αλλαγή χρονιάς στο Μάξιμου… ήπιαν στην υγειά των κορόιδων που εξαπάτησαν και πίστεψαν στην κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο κι ένα άρθρο, οδηγώντας τους στις καρέκλες της εξουσίας από τις οποίες δεν θέλουν με κανένα τρόπο να σηκωθούν…

Αυτός ήταν ο αυτοσκοπός της πρώτης φοράς αριστερά. Τον εκπλήρωσαν εξευτελίζοντας, και υποδουλώνοντας την Ελλάδα μέχρι το 2060… κι έχει ο Μεγαλοδύναμος.

Είναι ανούσιο πια να κατηγορούμε τους ευκολόπιστους Έλληνες που αυταπατήθηκαν από την γοητεία και τα επικοινωνιακά χαρίσματα του Τσίπρα. Η ζημιά που προκάλεσε η αδιανόητη επιλογή τους είναι τεράστια, και πολύ φοβάμαι πως, όσο κι αν τους ψέξουμε, δύσκολα θα αποκατασταθεί.

Είναι αξιοπερίεργο όμως, πως κάποιοι συμπολίτες μας ετοιμάζονται να τους ξαναψηφίσουν…ίσως γιατί περιμένουν πως οι καλικάντζαροι της εξουσίας …θα τους επιδοτήσουν τη φτώχεια τους, ή γιατί περιμένουν ένα διορισμό μερικών μηνών στο δημόσιο…  Τυφλοί τε όμματα, τε ώτα, τε νούν…

Το καλό αυτής της χρονιάς είναι πως είναι εκλογική… Είτε γίνουν οι εθνικές εκλογές πριν από τον Μάιο, είτε γίνουν όλες μαζί τον Μάιο, είτε καταφέρει ο… «λαοπρόβλητος» να εξαντλήσει την τετραετία και να κάνει τις εθνικές τον Οκτώβριο, το 2019 είναι η χρονιά που η πατρίδα θα απαλλαγεί από την λαίλαπα της αριστεράς του Τσίπρα.

Επιτέλους έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια λεηλασίας πλησιάζει η στιγμή για τους Έλληνες να τιμωρήσουν  τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.

Φτάνει η στιγμή της κάλπης για να διώξουν οι συνειδητοποιημένοι πολίτες και πατριώτες τους πιο ξεπουλημένους πολιτικούς που πέρασαν από την Ελλάδα. Που γέμισαν την χώρα με παράνομους μετανάστες, ανομία, εγκληματίες και  συντρόφους τους μπαχαλάκηδες. Που άφησαν την εγχώρια διαπλοκή να αλωνίζει και έγιναν και συνεταιράκια. Που παρέδωσαν τον εθνικό πλούτο και τα εδάφη μας, που ξεπουλούν τη Μακεδονία, για να παραμείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες της εξουσίας, λίγους μήνες παραπάνω…

Γνωρίζουν και οι ίδιοι ωστόσο ότι το 2019 σηματοδοτεί το τέλος τους, εξ ου κι όλα αυτά τα πολιτικά τερτίπια που μηχανεύονται για να μετριάσουν την συντριβή που έρχεται.

Ό, τι κι αν κάνουν όμως η αντίστροφη μέτρηση για την ήττα ξεκινά με την αυγή του νέου χρόνου και δεν μπορούν με τίποτα να την σταματήσουν.

Ας ναρκοθετήσουν όσο θέλουν τον δρόμο για να δυσκολέψουν τους επόμενους, ας προσπαθήσουν να περάσουν το έκτρωμα των Πρεσπών, ας προσπαθήσουν να παραδώσουν την Κύπρο και το Αιγαίο στους Τούρκους, ας μοιράσουν όση ελεημοσύνη θέλουν, ας προσλάβουν όσα υποψήφια κομματόσκυλα επιθυμούν, ας στήσουν όσες προβοκάτσιες με κατασκευασμένες κατηγορίες τους κάνει κέφι.

Το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να κάνουν πιο εύκολη την παραπομπή σε ειδικά δικαστήρια που τους έχουν υποσχεθεί οι επόμενοι.

Οι καλικάντζαροι της εξουσίας έχουν τελειώσει και το ξέρουν…

Μπορεί να ανοίγουν τα τελευταία μπουκάλια σαμπάνιας και να καπνίζουν τα τελευταία πούρα, που εμείς με το αίμα μας  πληρώνουμε, μπορεί να κάνουν τις τελευταίες τους αρπαχτές… αλλά η μεγάλη ώρα της πληρωμής έρχεται. Η Νέμεσις αδημονεί…

Το 2019 είναι τελευταία χρονιά μαυρίλας και αριστεράς…

Το 2019 παίρνουμε την Ελλάδα στα χέρια μας ξανά.

Καλή χρονιά με υγεία , δύναμη και καλή λευτεριά !!!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments