Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΗ εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αίγινας

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αίγινας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή το πρωί, στον χώρο του καφεζαχαροπλαστείου “Αιάκειον” , η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αίγινας.
Την καθιερωμένη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Στυλιανός, όπου μετέφερε και τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.
Την εκδήλωση άνοιξε με τον πρόλογό του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας Παναγιώτης Κασιμάκης και στη συνέχεια χαιρέτησαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Κώστας Κατσαφάδος, οι βουλευτές της Ν.Δ.  Γιάννης Μελάς και  Νικόλαος Μανωλάκος, η υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας, δημοτική σύμβουλος  Καίτη Σαλπέα και ο γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας  Αποστολίδης Ευάγγελος.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Νικόλαος Τσιφλίδης, για την προσφορά του στην Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αίγινας.
Παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. Νίκος Πτερούδης, ο αντιδήμαρχος  Δημήτρης Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νεκτάριος Λεούσης, Σταμάτης Μαρμαρινός, Στέλιος Πάλλης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού  Μανώλης Λεούσης, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας  Σωτήρης Μπήτρος, ο σύμβουλος της Κοινότητας Αίγινας  Νίκος Αλεξίου, οι σύμβουλοι της Κοινότητας Πέρδικας Σάκης Μούρτζης και Νότης Μούρτζης, ο  Νίκος Δρίτσας αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας, καθώς και μέλη του Δ.Σ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας και πολλοί φίλοι του κόμματος.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments