Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑ' ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝΣΥΡΙΖΑ: Λήξαν το θέμα με Πολάκη λέει η Κουμουνδούρου, μετά την υποχώρηση...

ΣΥΡΙΖΑ: Λήξαν το θέμα με Πολάκη λέει η Κουμουνδούρου, μετά την υποχώρηση του βουλευτή – Το ψηφοδέλτιο της Α’ Πειραιά

Ολόκληρο το χρονικό της «σύγκρουσης» – Άγνωστο το τι θα συμβεί με την υποψηφιότητα Μιχάλη Χαιρετάκη – Το παρασκήνιο της δημόσιας αντιπαράθεσης – Το 75% των ψηφοδελτίων του ανά την επικράτεια έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ 

Έληξε η «μίνι εσωκομματική κρίση» στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη ύστερα από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λόγω της απουσίας από τις λίστες του Μιχάλη Χαιρετάκη. 

Ο βουλευτής Χανίων φαίνεται πως έκανε ένα βήμα πίσω, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, στα οποία δεν συμπεριελήφθη στην εκλογική περιφέρεια Χανίων το όνομα του στενού του φίλου και στελέχους του κόμματος.

Ωστόσο, μετά και τη δεύτερη ανάρτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, το ρεπορτάζ από την Κουμουνδούρου αναφέρει ότι το θέμα με τον Παύλο Πολάκη θεωρείται λήξαν.

Σε νέα ανάρτησή του, που έρχεται μετά το «τελεσίγραφο» του Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Χανίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπονοεί ότι, ενώ στη χθεσινή απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια υπήρχε το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη, στη σημερινή ανακοίνωση του κόμματος έλειπε.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα συνεχίσει το θέμα μέχρι να γίνουν οι συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος και αναφέρει ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τελευταία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη 

Νωρίτερα, με μια βουτιά, ως χειμερινός κολυμβητής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Παύλο Πολάκη, μετά το «αντάρτικο» του βουλευτή, γιατί στα ψηφοδέλτια του κόμματος δεν συμπεριελήφθη ο στενός φίλος του βουλευτή Χανίων, Μιχάλης Χαιρετάκης

«Μια χειμερινή βουτιά σε βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ανακοίνωσή των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης γνωστοποίησε ότι δεν ισχύει η δική του υποψηφιότητα, «κατακεραυνώνοντας» την Κουμουνδούρου σε σχέση με την μη συμπερίληψη του Μιχάλη Χαιρετάκη στο ψηφοδέλτιο των Χανίων. 

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του αναφέρει ότι ο Χανιώτης μάλλον «από λάθος» δεν ανακοινώθηκε, «εκτοξεύοντας πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «βροντοφώναξε» λέγοντας ότι δεν θα ισχύσει ούτε η δική του υποψηφιότητα έως ότου ληφθεί υπ’όψιν ο κ. Χαιρετάκης.

«Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου», αναφέρει προοικονομώντας μεγάλη ρήξη με το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Σκληρή απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια στιγμή, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανάρτηση αδειάζουν τον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι: «Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά». Η κόντρα φαίνεται πως εκτονώθηκε μετά τη δεύτερη ανάρτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιά και Νήσων

Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ (7 υποψ)

Δρίτσας Θοδωρής, βουλευτής

Μπελαβίλας Νίκος, πανεπιστημιακός

Φωτιάδης Χρηστος, ηλεκτρολόγος μηχανικός

Μπακαδήμα Φωτεινή, βουλευτής

Γεννιά Γεωργία, πρώην βουλευτής

Λογοθέτη Κατερίνα, οικονομολόγος

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments