Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΕγκαίνια του Πολιτιστικού Σωματείου "Περί Γραμμάτων & Ευ Ζην" - Ομιλία του...

Εγκαίνια του Πολιτιστικού Σωματείου “Περί Γραμμάτων & Ευ Ζην” – Ομιλία του Αντιναυάρχου Π.Ν. (ε.α.)  Ηρακλή Καλογεράκη για  “Το χρονικό της βύθισης του αντιτορπιλικού ΥΔΡΑ βόρεια της Αίγινας την 22 Απριλίου 1941”.

Εγκαίνια πραγματοποίησε χθες το Πολιτιστικό Σωματείο “Περί Γραμμάτων & Ευ Ζην”.

Αμέσως μετά τον Αγιασμό από τον πατέρα Στυλιανό, ακολούθησε το καλοσώρισμα της προέδρου Μαίρης Κουκούλη, όπου προσδιόρισε τους σκοπούς του Σωματείου.

Η έναρξη των εκδηλώσεων του Σωματείου έγιναν με την ομιλία του Αντιναυάρχου Π.Ν. (ε.α.)  Ηρακλή Καλογεράκη για  “Το χρονικό της βύθισης του αντιτορπιλικού ΥΔΡΑ βόρεια της Αίγινας την 22 Απριλίου 1941”.

Η παρουσίαση των δραματικών γεγονότων της βύθισης του Α/Τ Ύδρα και η δράση του ηρωϊκού πληρώματος, ήταν συγκλονιστική και καθηλωτική.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σκαλτσιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Στέλιος Θεριανός, ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Τζίτζης, ο δημοτικός σύμβουλος  Νίκος Μαρίνος, ο διοικητής της Ναυτικής Βάσης Τούρλου  Κυριάκος Κλώνος, ο σύμβουλος της Κοινότητας Αίγινας Νίκος Αλεξίου, ο Ιατρός Δρ Αντώνης Πολυδώρου και εκπρόσωποι συλλόγων του νησιού.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments