Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜητσοτάκης στην Πάτρα: Με ισχυρή εντολή στις 21 Μαΐου θα είμαι πάλι...

Μητσοτάκης στην Πάτρα: Με ισχυρή εντολή στις 21 Μαΐου θα είμαι πάλι Πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός είπε ότι οι επόμενες εκλογές είναι «οι πιο κρίσιμες της Μεταπολίτευσης, καθώς θα κρίνουν εάν θα πάμε μπροστά ή πίσω»

Ομιλία σε συγκέντρωση της ΝΔ στο στάδιο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Την 21η Μαΐου η φετινή άνοιξη φέρνει και τη νέα νίκη» είπε, ξεκινώντας την ομιλία του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για ένα «πλατύ ρεύμα προόδου και ένα ποτάμι που θα πει όχι σε δεύτερη φορά στη συμφορά και θα δώσει δεύτερη εντολή στην προκοπή». Χαρακτήρισε τις επόμενες εκλογές τις πιο κρίσιμες της Μεταπολίτευσης, καθώς θα κρίνουν εάν θα πάμε μπροστά ή πίσω, και τόνισε ότι η ΝΔ μπορεί «να δαμάζει μεγάλες τρικυμίες σαν αυτές που περάσαμε όλες και όλοι μαζί».

Δείτε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού:

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε τις κρίσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση από το 2019 και τόνισε πως η οικονομία έμεινε όρθια και η κοινωνία, παρά την προσπάθεια κάποιων να διχάσουν, έμεινε δυνατή και ενωμένη.

«Πολιτεία και πολίτες μαζί κάναμε τις δυσκολίες ευκαιρίες» πρόσθεσε και υπενθύμισε τις δεσμεύσεις που είχε δώσει το 2019. «Όλα αυτά για τα οποία δεσμεύτηκα, ναι, τα κάναμε», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε αναλυτικά στις μειώσεις φόρων και εισφορών, στην αύξηση του κατώτατου μισθού, στις αυξήσεις στις συντάξεις και την ενίσχυση εκείνων που έχουν προσωπική διαφορά με βάση το νόμο Κατρούγκαλου, στα ρεκόρ επενδύσεων, εξαγωγών και στην αναβάθμιση της ελληνικης οικονομίας, που βρίσκεται ένα σκαλί κάτω από την επενδυτική βαθμίδα.

«Η σημασία της επενδυτικής βαθμίδας έχει ισχυρό πολιτικό και κοινωνικό αποτύπωμα. Υπό μία προϋπόθεση: Να έχουμε μετά τις εκλογές ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ. Και τότε δεσμεύομαι προσωπικά η χώρα θα ανακτήσει την επενδυτική βαθμίδα πριν το τέλος του 2023» τόνισε.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι τίποτα στην Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει την Ελλάδα του 2019. «Η χώρα σκορποχώρι, στην οποία δεν διέκριναν σύνορα στη θάλασσα και τα ήθελαν ορθάνοιχτα στη στεριά δεν υπάρχει πια. Στον Έβρο ο φράχτης επεκτείνεται και οι παράνομες εισροές μεταναστών έχουν σχεδόν μηδενιστεί» υπογράμμισε.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments