Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας : Ανακοίνωση και ευχαριστήριο για το αποτέλεσμα των εκλογών...

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας : Ανακοίνωση και ευχαριστήριο για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι καταλυτικό και αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει την έγκριση να διακυβεύσει το μέλλον της χώρας μας με αυτοδυναμία και αποφασιστικότητα. Οι συμπολίτες μας έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή στον πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να ολοκληρώσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, είναι ώρα για συσπείρωση και αγώνα από την αρχή. Στην Αίγινα, το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας άγγιξε το 56%, αυξάνοντας το, κατά 8 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2019. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αίγινας και των φίλων της Παράταξής μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία με την ψήφο τους, αλλά και όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στη δημοκρατική διαδικασία, με ποσοστό συμμετοχής 63%, το οποίο είναι υψηλότερο από το ποσοστό συμμετοχής σε εθνικό επίπεδο.

Συγχαίρουμε τους τρεις βουλευτές της ΝΔ Κ. Κατσαφάδο, Δ. Μηχαηλίδου και Ν. Βλαχάκο, για την εκλογή τους στην Α’ Πειραιά και Νήσων. Παράλληλα, απευθύνουμε συγχαρητήρια και στους υποψήφιους βουλευτές Ν. Μανωλάκο, Ν. Δούνια, Γ. Μελά και Ε. Χιώτη) για τον έντιμο και ηθικό αγώνα τους.

Περισσότερο από όλους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες εθελοντές εκλογικούς αντιπροσώπους του κόμματός μας, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και διασφάλισαν την ομαλή λειτουργία των εκλογικών τμημάτων.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αποφασιστικότητα και δέσμευση για το καλό της χώρας μας..

Με εκτίμηση,

Για την ΔΗΜ. Τ.Ο. Αίγινας

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Κασιμάκης

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments