Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΝίκος Οικονόμου : Ανοιχτή επιστολή για τη σύσταση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Νίκος Οικονόμου : Ανοιχτή επιστολή για τη σύσταση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

ΠΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

Αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Ενημερώθηκα για την σύσταση του συμβουλίου της σχολικής επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχω να καταθέσω τις κάτωθι παρατηρήσεις

  1. Στα μέλη που προτάθηκαν από την διοίκηση του δήμου δεν υπάρχει γυναίκα κάτι το οποίο δεν συνδράμει με την ποσόστωση , όπως πολύ σωστά πράξατε στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή. Είναι απορίας άξιον πως δεν  τοποθετήθηκε ξανά η αξιόλογη δημοτική σύμβουλος π.χ. κυρία Μαίρη Κουκούλη , η οποία αντικειμενικά στην προηγούμενη θητεία της παρήγαγε αξιόλογο έργο.
  2. Είθισται στην θέση του Αντιπροέδρου να τοποθετείται  αντιπρόεδρος ύστερα από πρόταση της Αντιπολίτευσης. Κύριε Πρόεδρε , με όλο τον σεβασμό που τρέφω προς το πρόσωπο σας, αυτή η ευθύνη είναι αποκλειστικά δικιά σας . Διότι έχετε διατελέσει 9 χρόνια αρχηγός αντιπολιτευόμενου συνδυασμού και αυτό το γνωρίζεται πολύ καλά . Κύριε δήμαρχε υποσχεθήκατε συναίνεση και σεβασμό στην αντιπολίτευση με αυτήν την ενέργεια σας να προτείνεται και στις δυο επιτροπές αντιπροέδρους από την παράταξη σας πιστεύεται ότι κάνετε πράξη την μετεκλογική σας υπόσχεση;

 

Τέλος, δοθείσα της αφορμής αυτής της επιστολής έχω να επισημάνω ακόμα δυο πράγματα που ως δημότη και διευθυντή σχολείου με ενοχλούν. Ως Δημότη, διότι καταβάλω πολιτιστικό τέλος και πληρώνω δημοτικούς φόρους και τέλη και ως διευθυντή, διότι νιώθω αποκλεισμό μαθητών.

Επί του θέματος δεν είναι δυνατόν να επιχορηγεί ο δήμος την εκδήλωση για τους αγώνες δρόμου του Καποδίστρια με 10.000 ευρώ  και να πληρώνουν συμμετοχή οι μαθητές . Αυτό είναι απαράδεκτο . Όπως απαράδεκτο είναι να γίνονται βραβεύσεις και να φαίνονται τα μπάνερ των χορηγών αντί του   μπάνερ με την εικόνα του Ιωάννη Καποδίστρια.

 

Επίσης ενημερώθηκα ότι η περιφέρεια έστειλε εμφιαλωμένο νερό για τους κατοίκους. Προτείνω να  ξεκινήσει η διανομή από τα σχολεία, για πολλούς λόγους.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΑΓΡΟΥ

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments