Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΑιχμές Μητσοτάκη για ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποιοι τώρα ανακάλυψαν τα τρολς και την τοξικότητα...

Αιχμές Μητσοτάκη για ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποιοι τώρα ανακάλυψαν τα τρολς και την τοξικότητα – Η πολιτική δεν ξεκίνησε στην Ελλάδα με τον Κασσελάκη»

«Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να μην μιλώ για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Αιχμές κατά της αντιπολίτευσης άφησε κατά την συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι δεν είναι δική του δουλειά να υποδείξει σε όλη την Αντιπολίτευση το πώς θα ασκήσει τα καθήκοντά της.

Χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός είπε: «Αυτό που θέλουν οι πολίτες  είναι πολύ συγκεκριμένο. Πρώτο οι πολίτες δεν θέλουν τοξικότητα γι αυτό και ο εναγκαλισμός του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα πιο τοξικά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά, δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα. Άρα θέλουν ένα ποιοτικό διάλογο, χωρίς φωνές και ακρότητες και με συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις.»

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης αναρωτήθηκε αν η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει αντιπροτάσεις στα όσα ανακοινώνει η ΝΔ.

«Για παράδειγμα εμείς κάνουμε μια συγκεκριμένη πρόταση για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ποια είναι η αντιπρόταση; Δεν την έχω ακούσει.» είπε και συμπλήρωσε:

«Μέχρι στιγμής στο επίπεδο των τεκμηριωμένων προτάσεων συνολικά η αντιπολίτευση πάσχει και ίσως αυτο εξηγεί γιατί η ΝΔ έχει πετύχει εκλογικά αυτές τις επιδόσεις.»

Μητσοτάκης για ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη

Σε σχετική ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να μην μιλώ για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.»

«Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, μου κάνει εντύπωση που κάποιοι τώρα ανακάλυψαν τα τρολς και την τοξικότητα. Τώρα που έφυγε η προοπτική εξουσίας ανακαλύφθηκαν όλες οι παθογένεις ενός μορφώματος που η μόνη του προοπτική ήταν η εξουσία»

«Θέλω να θυμίσω ότι η πολιτική ζωή της χώρας δεν ξεκίνησε με την άφιξη του κ. Κασσελακη τον οποίο σέβομαι ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είμαι 20 χρόνια στην πολιτική πηγαίνω στους πολίτες, ακούω κριτική , δεν είναι κάτι καινούργιο η αδιαμεσολάβητη επαφή που έχει παντετάρει ο κ. Κασσελάκης. Το κάνουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά εδώ και χρόνια.»

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments