Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΑηδία για τα τρολ της Αριστεράς από Αποστολάκη - «Δείχνουν μια πάρα...

Αηδία για τα τρολ της Αριστεράς από Αποστολάκη – «Δείχνουν μια πάρα πολύ κακή ποιότητα ανθρώπων»

Βέβαια όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που χαίρονται με τις πυρκαγιές και λένε στον κόσμο «καλά να πάθει επειδή ψήφισε ΝΔ» δεν αντιλαμβάνονται ότι μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρουν στο κόμμα τους

Μετά την Έλενα Ακρίτα και ο Ε. Αποστολάκης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τα χυδαία σχόλια που κάνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκατοντάδες σκληροπυρηνικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές.

«Δεν μπορούμε να καθόμαστε να λέμε τέτοιες σαχλαμάρες. Αυτά είναι αηδιαστικά, δηλαδή δείχνουν μια πάρα πολύ κακή ποιότητα ανθρώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» για τα σχόλια που γίνονται σε βάρος των κατοίκων που βρίσκονται σε πυρόπληκτες περιοχές επειδή στις εθνικές εκλογές ψήφισαν ΝΔ. «Όλων η αγωνία είναι πώς θα ζήσει ο κόσμος, πώς θα γίνει η μικρότερη δυνατή ζημιά. Όλη αυτή η αγωνία που έχουμε όλοι μας δεν αφήνει περιθώρια για τέτοια πράγματα. Όταν όλα αυτά τελειώσουν και όταν γίνει ο απολογισμός να δούμε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να λέμε τέτοια», σημείωσε ο κ. Αποστολάκης.

Βέβαια όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που χαίρονται με τις πυρκαγιές και λένε στον κόσμο «καλά να πάθει επειδή ψήφισε ΝΔ» δεν αντιλαμβάνονται ότι μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρουν στο κόμμα τους. Και, το κυριότερο, η φωτιά δεν κάνει διακρίσεις σε δεξιούς ή αριστερούς ή κεντρώους.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments