Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΚΤΟΠΛΟΐΑΑκτοπλοΐα : Εκπτώσεις ala cart και υπό προϋποθέσεις από τις εταιρείες -...

Ακτοπλοΐα : Εκπτώσεις ala cart και υπό προϋποθέσεις από τις εταιρείες – Ζητά περισσότερα για τα ναύλα η κυβέρνηση

Για «μικροπροσφορές» έκανε λόγο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης – Ορίζόντια  μείωση  είναι το ζητούμενο

«Δεν περνούν τον πήχυ των προσδοκιών» οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που έκαναν «μικροπροσφορές», σχολίασε χθες ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τις ανακοινώσεις των εκπτωτικών πακέτων μετά τη θύελλα για τις τιμές των εισιτηρίων. «Περιμένουμε ακόμα περισσότερα και περιμένουμε και από τις υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρείες να ανακοινώσουν το υπόλοιπο πακέτο των εκπτώσεων, ώστε τουλάχιστον να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος της επιβατικής κίνησης του Ιουλίου και του Αυγούστου, δηλαδή του χρόνου στον οποίο η πλειοψηφία των Ελλήνων, των ελληνικών οικογενειών, αποφασίζει να πάει τις καλοκαιρινές της διακοπές», τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ναυτιλίας.

Παράλληλα και ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, διεμήνυσε μέσω του Σκάι ότι το θέμα δεν τελείωσε. «Η διαφάνεια στις τιμές φέρνει μεγαλύτερο ανταγωνισμό, φέρνει πιο ενημερωμένες επιλογές για τους καταναλωτές. Αυτό θέλουμε, τις αγορές να λειτουργούν πιο ανταγωνιστικά. Θα παρακολουθήσουμε την ανταπόκριση των εταιρειών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Ανακοινώσεις

Παράλληλα, τις δικές της προσφορές προς το επιβατικό κοινό ανακοίνωσε χθες και η ακτοπλοϊκή εταιρεία Minoan Lines. Στη γραμμή Κρήτη-Μήλος, στα ήδη προσφερόμενα οικογενειακά πακέτα 4 ατόμων σε καμπίνες, με ή χωρίς αυτοκίνητο, προστίθεται η έκπτωση 20% στην οικονομική θέση για οικογένειες και παρέες 3 ατόμων και άνω (στην ίδια κράτηση), με ή χωρίς αυτοκίνητο, στα πλοία Knossos Palace και Festos Palace, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/9/2023.

Από τις 29 Ιουνίου προσφέρει -20% έκπτωση στη Γραμμή των Κυκλάδων, για ταξίδια έως 30/9/2023, με το High Speed Catamaran Santorini Palace, με προορισμούς τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, τη Σύρο, τη Νάξο ή την Τήνο, από τον Πειραιά ή από το Ηράκλειο, καθώς και στις ενδοκυκλαδικές διαδρομές, προσφορά που λήγει σήμερα Κυριακή 16/7/2023, ημερομηνία που η εταιρεία δεσμεύεται να επανέλθει με νεότερο δελτίο Τύπου για τη νέα προσφορά που θα ισχύσει από τη Δευτέρα 17/7/2023.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται και η πάγια εμπορική πολιτική της εταιρείας για χαμηλότερες τιμές σε συγκεκριμένες κατηγορίες: Παιδιά έως 5 ετών: Δωρεάν – Παιδιά από 5 έως και 12 ετών: 50% έκπτωση – Φοιτητές: 50% έκπτωση – Πολύτεκνοι: 50% έκπτωση – Τρίτεκνοι: 30% έκπτωση – Κάτοχοι κάρτας ανεργίας: 20% έκπτωση- Συνταξιούχοι ΝΑΤ: 25%-50% έκπτωση – Στρατεύσιμοι: 25%-50% έκπτωση – Άτομα με αναπηρία: 50% έκπτωση – Άτομα 60 ετών και άνω: 25% έκπτωση.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments