Είναι βέβαιον πως στην περίπτωση του πεθαμένου πολιτικά Τσίπρα ταιριάζει η γνωστή ρήση, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Ωστόσο ψυχίατροι ΔΕΝ είμαστε, αν και η «αντιπολίτευση» που ασκεί ο Τσίπρας μάλλον περισσότερο με την βοήθεια της ψυχιατρικής (και όχι πολιτικά) μπορεί να ερμηνευθεί. Αφού κατά βάθος ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει, πως διασύρθηκε στην κάλπη – και θα ξαναχάσει – από τον Κυριάκο.

Τι εννοούμε; Δεν είναι δυνατόν την περίοδο που η Κυβέρνηση, λόγω της μεγάλης πίεσης που δέχεται πλέον για το θέμα της πανδημίας αλλά και τις επιπτώσεις στην οικονομία, ο Τσίπρας να υποδύεται τον… αρχισυντάκτη της Espresso του φίλου του, του Φιλιππάκη.

Δεν είναι δυνατόν την ώρα που οι αντοχές της κοινωνίας έχουν χτυπήσει «κόκκινο» ο Τσίπρας να εμφανίζεται ως ο διαπρύσιος κήρυκας της «τάξης και ηθικής» όντας επικεφαλής ενός κόμματος ΔΙΑΤΡΗΤΟΥ πολιτικά και ηθικά σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, και να πιστεύει πως θα αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Ο Τσίπρας , όπως ιστορικά αποδείχθηκε και στην περίοδο των Μνημονίων, και ως πρόσωπο χαμηλής πολιτικής νοημοσύνης, άγεται και φέρεται με μεγάλη ευκολία από διάφορους ανεγκέφαλους… αναλυταράδες του στενού του περιβάλλοντος.

Έτσι και τώρα κάποιος τον έπεισε, ότι τάχατες αναδεικνύοντας το θέμα του Λιγνάδη, θα προκαλέσει ζημιά στο συντηρητικά αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος της Νέας Δημοκρατίας. Τρίχες!

Και είναι τόσο η τεράστια η πολιτική του απελπισία, που όχι μόνο επέτρεψε στο κόμμα του να αναδείξει ένα θέμα ΒΡΩΜΑΣ και ΔΥΣΩΔΙΑΣ ως κυρίαρχο, αλλά τίθεται και ο ίδιος επικεφαλής των «αποκαλύψεων».

Την απάντηση του γιατί τα κάνει όλα αυτά, είναι απλή και σαφής: Λόγω της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ του να αντιμετωπίσει ΠΟΛΙΤΙΚΑ τον Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχίζει να του ρίχνει στο κεφάλι καμιά τριανταριά μονάδες, επέλεξε τον δρόμο του ΒΟΥΡΚΟΥ μπας και τον φθείρει.
Τόσο αδίστακτος αλλά και τόσο βαθιά νυχτωμένος παραμένει.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως μόλις χθες σε ακόμη μια δημοσκόπηση του πλέον φιλικού του τηλεοπτικού μέσου, του ΟΡΕΝ του Σαββίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπικά, καταγράφουν νέα πτώση στην δημοφιλία τους.

Τέλος θεωρούμε πως η Νέα Δημοκρατία από εδώ και οφείλει να εγκαταλείψει την αμυντική στάση απέναντι στον Τσίπρα και στο ζήτημα αυτό.

Και να αναδείξει το πόσο… εφάπτεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Τσίπρας με αρνητικούς πρωταγωνιστές των σοκαριστικών αποκαλύψεων του εγχώριου metoo. Ξεκινώντας από τον πρέσβη της Βενεζουέλα, τον γνωστό συνοδοιπόρο του Τσίπρα Κιμούλη, τον Χαικάλη που τον έκανε υπουργό και πολλούς άλλους.

Προφανώς και η Νέα Δημοκρατία δεν θα πρέπει να κυλιστεί στην ΛΑΣΠΗ, αφού εκεί ευδοκιμούν μόνο τα ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οφείλει να υπενθυμίσει για τι θρασύδειλα πολιτικά… κουμάσια μιλάμε.