Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΔήμος Αίγινας -Κοινοτητα Αίγινας : Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς της...

Δήμος Αίγινας -Κοινοτητα Αίγινας : Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας -Συρίας

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Κοινότητας Αίγινας απευθύνουν θερμές ευχαριστίες στους συμπολίτες μας για την συγκινητική και μεγάλη κινητοποίηση τους στο κάλεσμά μας προκειμένου να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Με την συμβολή όλων των Αιγινητών και την υποστήριξη του Δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, των αντιδημάρχων Μαίρης Κουκούλη και Δημήτρη Καραγιάννη, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας Στέλιου Θεριανού και του προέδρου του Δ.Α.Ο.Α Μάριου Γκαρή, το πρωί της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, παραδόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό τα εξης είδη πρώτης ανάγκης:

2,5 τόνοι τροφίμων
1 τόνος βρεφικές – παιδικές τροφές
30 κούτες ειδών προσωπικής υγιεινής
10 κούτες φαρμακευτικού υλικού
70 κούτες χειμερινά ρούχα ενηλίκων
20 κούτες βρεφικά- παιδικά ρούχα
500 κουβέρτες και παπλώματα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους κατοίκους της Αίγινας που από την πρώτη μέρα αγκάλιασαν την δράση.
Με την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας καταφέραμε μέσα σε έξι μέρες να πραγματοποιήσουμε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από τον Δήμο Μας.
Ευχαριστούμε το Νοσοκομείο Αίγινας, τους Συλλόγους, τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αίγινας, τις επιχειρήσεις, την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, το Φαρμακείο Σκαλτσιώτη, το Λιμεναρχείο Αίγινας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αίγινας και όλα τα στελέχη τους.
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την ηλεκτρονική προβολή της προσπάθειάς μας και ιδιαίτερα το Aegina Portal που παραχώρησε δωρεάν καθ’όλη την διάρκεια της δράσης το ενημερωτικό μας banner, στην αρχική σελίδα του.
Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Δόξα για την δωρεάν πραγματοποίηση της μεταφοράς των ειδών και την Saronic Ferries για την την ευγενική φροντίδα της.
Ευχαριστούμε τους αρωγούς στην προσπάθεια μας, τους εθελοντές μας: τις κύριες Στέλλα Κοσμά, Σοφία Πρωτονεταρίου, Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, Δήμητρα Κουλουβάκου, Εβίτα Θωμά, Ρούλα Σαράντου και τους κοινοτικούς συμβούλους Ρούλα Γκλαβά, Σωτήρη Μπήτρο, Νίκο Αλεξίου και Νίκο Αλευρόπουλο.
Σε μία περίοδο όπου δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή, η συμπαράστασή και ο σεβασμός που τρέφουμε προς τον συνάνθρωπό μας, μας χαρακτηρίζει σαν λαό. Αποδείξατε εμπράκτως πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments