Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΧαρδαλιάς: «Χαράζουμε για τα επόμενα 5 χρόνια τον μόνο δρόμο που αξίζει...

Χαρδαλιάς: «Χαράζουμε για τα επόμενα 5 χρόνια τον μόνο δρόμο που αξίζει στην Αττική»

Το όραμά του για τα επόμενα πέντε χρόνια αλλά και τις ευχές του για το 2024, έστειλε μέσω ανακοίνωσης ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και τόνισε ότι«Η αυγή του 2024 είναι ο πρόλογος μιας νέας σελίδας»

Στη δήλωσή του ο Νίκος Χαρδαλιάςμιλά για το έργο που έχει να φέρει σε πέρας από τη νέα θέση του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως μαζί με τους πολίτες «θα χαράξει τον δρόμο που αξίζει στην Αττική. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει σκοπό το νέο έτος να παρεκκλίνει καθόλου από τους στόχους του και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μία καλή χρονιά.

«Η αυγή του 2024 είναι ο πρόλογος μιας νέας σελίδας για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Μαζί με τους πολίτες, με τη δύναμη που μας δίνει η ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή της κοινωνίας, χαράζουμε για τα επόμενα πέντε χρόνια τον μόνο δρόμο που αξίζει στην Αττική: Μπροστά. Με σχέδιο, σεμνότητα και χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε λεπτό από τους στόχους μας. Καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη, ευημερία, αγάπη και αφθονία σε όλες και σε όλους» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Το πρωί, παραβρέθηκε στην καθιερωμένη πανηγυρική Δοξολογία για το νέο έτος παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποδέχθηκε στην είσοδο της Μητρόπολης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, μαζί με τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Βαρνάβα Θεοχάρη, τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Αμέσως μετά ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, για τη διατύπωση των καθιερωμένων πρωτοχρονιάτικων ευχών στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments