Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΔιεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά : Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του "12ου Αγώνα Δρόμου...

Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά : Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του “12ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας”, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά εξέδωσε  την απόφαση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του “12ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας”, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023. 

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

1. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, την Κυριακή 29/01/2023 στις κατωτέρω οδούς περιοχής Δήμου Αίγινας ως εξής:

  • Από την 09:30 ώρα μέχρι πέρατος του αγώνα, από την έναρξη της οδού Ν. Καζαντζάκη (ρεύμα προς Σουβάλα) έως και την οδό Πλ. Εθνεγερσίας, σε ολόκληρη τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, μέρος της οδού Ακτή Τότη Χατζή, ήτοι από Θέση είσοδος Λιμένα Αίγινας έως και το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Από την 10:00 μέχρι πέρατος του αγώνα, στον παραλιακό οδικό άξονα επί των οδών Ν. Καζαντζάκη, Λεωφόρος Δημοκρατίας και Ακτή Τότη Χατζή, ήτοι από τη είσοδος λιμένα Αίγινας έως την Θέση “Άγιος Βασίλειος” και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και από την συμβολή των οδών Καποδιστρίου – Γυμναστηρίου (Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο) έως τη συμβολή των οδών Γυμναστηρίου – Ακτή Τότη Χατζή (Δημοτικό Στάδιο Αίγινας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

2. Το χρονικά διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων στο πρόγραμμα ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το επιβάλλουν, κατά την κρίση του επικεφαλής Αξιωματικού των μέτρων του Α/Τ Αίγινας και θα εφαρμοστούν μόνο με την προϋπόθεση χορήγησης σχετικής άδειας από την κατά νόμο αρμόδια Υπηρεσία.

3. Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Αίγινας.

4. Το Α/Τ Αίγινας. να μεριμνήσει σε συνεργασία με τον αρμόδιο φορέα, για την υλοποίηση της παρούσας.

5. Λοιποί αποδέκτες της παρούσας, παρακαλούνται για τις δικές τους ενέργειες ως προς την έκδοση ανάλογης απόφασης στους τομείς αρμοδιότητας τους.

6. Από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων, καθώς και τις υποδείξεις – σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 8 Ν. 2696199 (Α-57) “Περί κυρώσεως Του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας”.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: