Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΔήμος Αιγινας : Αποκατάσταση του παράδρομου από Μαραθώνα προς Αρχαίο Ελαιώνα.

Δήμος Αιγινας : Αποκατάσταση του παράδρομου από Μαραθώνα προς Αρχαίο Ελαιώνα.

Αίγινα, 13 Νοεμβρίου 2023

 

Αποκατάσταση του παράδρομου από Μαραθώνα προς Αρχαίο Ελαιώνα.

 

Αποκαταστάθηκε ο παράδρομος από Μαραθώνα προς Αρχαίο Ελαιώνα, ο οποίος είχε αποκλειστεί έπειτα από μαρτυρίες περιπατητή για την ύπαρξη ακαριαίου πυραγωγού σχοινίου (φυτίλι).

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία σε συνεργασία με τον Δήμο απέκλεισε την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε και το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, υπό την καθοδήγηση του οποίου στήθηκε η επιχείρηση αποκατάστασης.

Ο Δήμος Αίγινας συμμετείχε στην επιχείρηση με ιδιόκτητο μηχάνημα έργου και την παροχή ανθρώπινου δυναμικού, όπου αυτό ζητήθηκε.

Η ετοιμότητα και η άρτια συνεργασία των εμπλεκόμενων μερών οδήγησαν στην πλήρη αποκατάσταση του παράδρομου και στην παράδοσή του ξανά στην ασφαλή κυκλοφορία.

Ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τόσο τον διοικητή της αστυνομίας κ. Αθανάσιο Καράγιαννη, όσο και τον Λοχαγό και τον Επιλοχία του τάγματος, κ. Σιμιτζή Χρήστο και κ. Τσίτση Παναγιώτη, καθώς και τον κ. Λαζάρου Ιωάννη, χειριστή μηχανήματος έργου του Δήμου Αίγινας, για την επαγγελματική τους διαχείριση.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments