Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΔήμος Αίγινας : Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

Δήμος Αίγινας : Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

 

Αίγινα, 01 Ιουνίου 2022

 

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο   Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

«Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ»

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσική βραδιά «Η Κέρκυρα τραγουδά για την Αίγινα» που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αίγινας και την Αντιδημαρχία Τουρισμού & Δημοσίων Σχέσεων, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη, το Σάββατο 28 Μαΐου 2022.

 

Ο κόσμος που γέμισε το φιλόξενο αμφιθέατρο του Ιδρύματος, είχε την ευκαιρία να απολαύσει την τετράφωνη μικτή Χορωδία Ευρωπούλων Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» σε διαχρονικά τραγούδια των σημαντικών Ελλήνων συνθετών Ηλία Ανδριόπουλου, Μιχάλη Σουγιούλ, Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργου Κατσαρού, Μάνου Χατζιδάκι, Μίμη Πλέσσα και Ανδρέα Χατζηαποστόλου.

Σολίστ της βραδιάς ο κ. Άγγελος Χονδρογιάννης, μπασοβαρύτονος, και η κ. Χριστίνα Μπελεχάκη, υψίφωνο. Τη μουσική διεύθυνση είχε η κ. Έλλη Καρύδη.

Τη χορωδία συνόδευσε η Κερκυραϊκή Μαντολινάτα υπό τη διεύθυνση της κ. Ιωάννας Γιαννιώτη.

 

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του Δήμου Αίγινας η Αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη και εκ μέρους του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη η κ. Λιλή Βογιατζή. Μετά την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων κ. Χρυσούλα Τόμπρου-Γκίνη και ο πρόεδρος της Χορωδίας Ευρωπούλων Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» κ. Νίκος Τόμπρος παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα στην Αντιδήμαρχο Αίγινας.

 

Κέρκυρα και Αίγινα διατηρούν αγαστή συνεργασία ως δύο από τις πόλεις – σταθμούς στη ζωή του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια. Γεγονός που απετέλεσε αφορμή για γνωριμία και συνεργασία μεταξύ της κ. Τόμπρου-Γκίνη και της κ. Κουκούλη. Συνεργασία που οδήγησε και στη διοργάνωση της ιδιαίτερης αυτής εκδήλωσης.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς – υποστηρικτές της εκδήλωσης στους οποίους στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνον η πραγματοποίησή της:

 • Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη και ιδιαιτέρως την Πρόεδρό του κ. Φλώρα Καψάλη
 • Τη SARONIC FERRIES – ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
 • Την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.
 • Την επιχείρηση παραγωγής ελαιολάδου PHILIPPOS HELLENIC GOODS
 • Το Κέντρο Χρώματος Αίγινας ΑΡΓΥΡΑΚΟΣ Σπύρος
 • Την εισαγωγική εταιρεία ξύλου ΛΕΟΥΣΗΣ Γιώργος
 • Την κτηνοτροφική – τυροκομική – γαλακτοκομική μονάδα ΟΡΕΙΝΗ ΑΙΓΙΝΑ – ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ Ιωάννης
 • Την επιχείρηση παραγωγής μελιού FILIOUSIS FAMILY
 • Το αρχιτεκτονικό γραφείο AEGINA DESIGN STUDIO Μπήτρου Νεκταρία
 • Το αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο – catering ΦΩΤΗΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΝΤΟΣ
 • Τα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Γεωργίου ΣΚΑΛΤΣΙΩΤΗ.

 

Πολλές ευχαριστίες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης AEGINA PORTAL και SARONIC MAGAZINE για τη δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, καθώς και στο πολυπληθές κοινό που συμμετείχε ενεργά και χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα στους καλλιτέχνες.

 

Να είμαστε καλά, να ανταμώνουμε δημιουργικά!

 

Μαίρη Κουκούλη

Αντιδήμαρχος Αίγινας

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments