Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΔημοτικό Λιμενικό Ταμείο : Υποθαλάσσιος καθαρισμός του λιμανιού της Αίγινας από την...

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο : Υποθαλάσσιος καθαρισμός του λιμανιού της Αίγινας από την ομάδα Beach Cleaning

Η Ομάδα Εθελοντών Beach Cleaning για μια ακόμα φορά συμμετέχει στην προσπάθεια του υποθαλάσσιου καθαρισμού του Λιμανιού της Αίγινας. 

Η Ομάδα αποτελείται από 15 εθελοντές, οχτώ από αυτούς είναι οι δύτες και συμμετέχει στην δράση του προγράμματος “Μπλε Σαρωνικός”, που έχει ως στόχο να καθαριστεί ο Σαρωνικός κόλπος.

Όπως μας δήλωσε ο Οδυσσέας Λάμπρου, δύτης και συντονιστής της ομάδας Beach Cleaning, στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα απορρίμματα γίνεται μέσα στο διήμερο 14 και 15 Μαΐου.

Ο πρόεδρος του ΔΛΤ Στέλιος Θεριανός μας δήλωσε : ” Η Ομάδα είχε  έρθει και πέρυσι με χορηγό το Dixan και πραγματοποίησαν καθαρισμό στο λιμάνι της Αίγινας. Ο καθαρισμός είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και μετά από επικοινωνία που είχαμε πάλι μαζί μέσα στο χρόνο, κι επειδή πλέον δεν διαθέτουν πλέον χορηγό,  ως  Λιμενικό Ταμείο αποφασίσαμε να κάνουμε  μαζί αυτό τον καθαρισμό στο λιμάνι της Αίγινας και φιλοδοξούμε ότι δεν θα είναι μόνο στο λιμάνι της Αίγινας. Γι’ αυτό θα προχωρήσουμε σε καθαρισμούς και σε άλλα λιμάνια στο νησί μας, όπως και στα λιμάνια του Αγκιστρίου”. Και συμπλήρωσε ότι υπήρξε και σχετικό κάλεσμα συμμετοχής  στα σχολεία του νησιού προκειμένου να μάθουν τα παιδιά μας να διατηρούν και τα λιμάνια και τις ακτές μας καθαρές.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: