Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΔράση Συγκέντρωσης Χριστουγεννιάτικων Δώρων από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και τον Δήμο...

Δράση Συγκέντρωσης Χριστουγεννιάτικων Δώρων από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και τον Δήμο Αίγινας

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

Ο Δήμος Αίγινας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», διοργανώνει (για τρίτη χρονιά) δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

 

Μπαίνοντας στον Δεκέμβριο, βρισκόμαστε μια ανάσα από τις γιορτές. Και για τους περισσότερους από εμάς τα Χριστούγεννα είναι άμεσα συνυφασμένα με την αγορά δώρων. Στην τρέχουσα, όμως, οικονομική συγκυρία αρκετοί γονείς αδυνατούν να τα προσφέρουν στα παιδιά τους.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που σας καλούμε να «φωτίσουμε» με χαρά και αγάπη τις τελευταίες στιγμές μιας δύσκολης χρονιάς, να φροντίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του. Προσφέρουμε καινούργια ή μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά κατάσταση ειδή, όπως παιχνίδια, βιβλία, σετ δημιουργικής απασχόλησης και οτιδήποτε άλλο είναι ιδανικό για τους μικρούς αλλά και νεαρούς ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του νησιού μας: παιδιά προσχολικής ηλικίας, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

 

Η δράση πραγματοποιείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας.

 

Ελάτε να αποδείξουμε, ακόμη μία φορά, πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ

Ημερομηνία: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Τόπος: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας

Ώρες: 10.00 – 14:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 22970 26982 και 6980 665874.

 

Με εκτίμηση,

Μαίρη Κουκούλη

Αντιδήμαρχος Αίγινας

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments