Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔρυμιώτης: Για το λάθος Κασσελάκη δεν φταίει η αϋπνία, ο Τσίπρας έπρεπε...

Δρυμιώτης: Για το λάθος Κασσελάκη δεν φταίει η αϋπνία, ο Τσίπρας έπρεπε να έχει δώσει και τον Παρθενώνα μετά από 17 ώρες

Ο εκλογικός αναλυτής σχολίασε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης απέφυγε να βγει σε κάποια σοβαρή εκπομπή – «Είναι εντελώς ρηχός. Φοβάται μην κάνει το λάθος και το έκανε με την Κύπρο»

«Δεν μπορεί το λάθος Κασσελάκη να αποδοθεί στην αϋπνία» σχολίασε ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης για τις αναφορές του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «κρατιδίου».

Ο κ. Δρυμιώτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 έκανε ειδική αναφορά στην επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη να μην βγει στα κανάλια για συνέντευξη.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι ο άνθρωπος αυτός απέφυγε παντελώς να βγει στα κανάλια και να βγει σε καμία σοβαρή εκπομπή. Έχω την εντύπωση ότι κι εσείς πρέπει να του ζητήσατε να βγει», είπε.

«Προστατεύεται επειδή ο άνθρωπος είναι εντελώς ρηχός, δεν το έχετε αντιληφθεί; Φοβάται μην κάνει το λάθος. Και ήδη το έκανε αυτό το λάθος με την Κύπρο», τόνισε.

 

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Δρυμιώτης επισημαίνει ότι το λάθος του με την Κύπρο «δεν μπορεί να αποδοθεί στην αϋπνία. Για φανταστείτε να κουβεντιάζει σοβαρά θέματα, όπως ήταν για παράδειγμα ο Τσίπρας, 17 ώρες. Τότε ο Τσίπρας θα έπρεπε να δώσει και τον Παρθενώνα από την αϋπνία του».

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments