Του Βαγγέλη Αποστολίδη

Είναι πρωτοφανές το μένος και η μανία που επέδειξε το παρακράτος του Αλέξη Τσίπρα εναντίον της Σημαίας και των Ελλήνων. Το κράτος της βίας και των ανθελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή των ΑΝΕΛ, έδωσε τα ρέστα του για να διαλύσει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας.

Η αστυνομία του Τσίπρα, που αδυνατεί να προφυλάξει τους Έλληνες από την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα, πέραν κάθε λογική, έριξε βροχή δακρυγόνων στην καρδιά της διαδήλωσης, εναντίον Ελλήνων Πατριωτών κάθε ηλικίας τάχα μου για να… σταματήσει μια χούφτα ανθρώπων που της έδωσε την αφορμή να τα ρίξει και που όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις ήταν δικοί της άνθρωποι…

Η δημοκρατία, είναι τοξική λέξη για την αριστερά και  πλέον καρκινοβατεί στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση του Τσίπρα βρίσκεται πια μισό βήμα πριν από τον ανοιχτό ολοκληρωτισμό, όπως σχεδιάζει.

Στην πραγματικότητα, μια ιδιότυπη μορφή χούντας κυβερνά  αυτόν τον τόπο. Μιας χούντας χωρίς άρματα μάχης, αλλά με πρόθυμα μέσα ενημέρωσης και πρόθυμους εξαγορασμένους  ανήθικους και απάτριδες συνεργάτες.

Μια κυβέρνηση με “νόθα” δεδηλωμένη, που αφού πρώτα στηρίχθηκε από μία άθλια πολιτική συναλλαγή, το αμέσως επόμενο βήμα της ήταν να καταφύγει σε ακραία αστυνομική καταστολή για να διαλύσει ουσιαστικά μια τεράστια διαδήλωση η οποία δεν της αρέσει.

Μια κυβέρνηση που φιμώνει πια τον ελληνικό λαό με τα δακρυγόνα, οστέφεται εναντίον του. Και που ετοιμάζεται να ψηφίσει μια συμφωνία που βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του.

Ακόμα κι ο Ζάεφ υπήρξε πιο γενναίος και πιο τίμιος από τον Τσίπρα, που κρύβεται πλέον πίσω από τα χημικά και τα ΜΑΤ. Ο Ζάεφ έκανε δημοψήφισμα. Ο Τσίπρας όχι απλώς δεν έκανε, αλλά χτύπησε ωμά ακόμα και τη διαδήλωση  Ελλήνων Πατριωτών που δεν θέλουμε να παραχωρήσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας και θέλουμε να κρατήσουμε την τιμή της Πατρίδας μας.

Όλα αυτά, καμία σχέση με δημοκρατία έχουν. Συνιστούν ξεκάθαρες εκφάνσεις ολοκληρωτισμού που η Ελλάδα δεν έχει ξαναζήσει εδώ και δεκαετίες.

Χούντα σήμερα δεν σημαίνει αναγκαστικά και μόνον άρματα μάχης και τεθωρακισμένα  στους δρόμους. Σημαίνει όμως θεσμική εκτροπή, σημαίνει μεθόδους παρακράτους, σημαίνει ωμή εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης για πολιτικές διώξεις, σημαίνει κάθετη αντίθεση και ευθεία σύγκρουση με το πρόδηλο λαϊκό αίσθημα. Όπως και σημαίνει να διαστρεβλώνει πλήρως κανείς την εντολή που έχει λάβει στις κάλπες και στα δημοψηφίσματα.

Ο Τσίπρας τα έχει κάνει όλα αυτά. Και όχι μόνον.

Στις εκλογές αν και εφόσον γίνουν θα επιχειρήσει ΝΟΘΕΙΑ.

Η εξουσία του μπορεί να μην έχει, ακόμα, τη σφραγίδα της παρανομίας και της κατάλυσης του Συντάγματος, έχει όμως πλέον όλη την ουσία τους.

Θα τον αφήσουμε να βιάζει την Πατρίδα και την τιμή μας ;

Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε.

Εμείς είμαστε εδώ για την Μακεδονία, για την Ελλάδα.