Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΕπικοινωνία με το Σύλλογο των Φίλων Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας

Επικοινωνία με το Σύλλογο των Φίλων Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας

Δελτίο τύπου

Ενημερώνουμε  τους φίλους του Μουσείου, τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αίγινας ότι μπορούν να επικοινωνούν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Φίλων του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας στο email: [email protected].

Επίσης τους τελευταίους μήνες λειτουργεί και πάλι η ιστοσελίδα  του Συλλόγου στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://laografiko.gr η οποία ήταν ανενεργή τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου, τους πολίτες και επισκέπτες της Αίγινας ότι μετά  τις δύο επιτυχημένες ξεναγήσεις στις αίθουσες του Λαογραφικού Μουσείου τον περασμένο Μάρτιο ( 17 και 24/3), ο  Σύλλογος προτίθεται με την έναρξη της θερινής περιόδου να συνεχίσει τις ξεναγήσεις σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τέλος το νέο Δ.Σ του Συλλόγου έχει ξεκινήσει εργασίες συντήρησης και επισκευής – από τον περασμένο Απρίλιο – σε τμήματα της οικίας Γωγώς Κουλικούρδη.

Ευχόμαστε να υπάρξει στο διάστημα που ακολουθεί μια σωστή αμφίδρομη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας.

 

Ο πρόεδρος

Ο αντιπρόεδρος

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments