Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε  η Πρόεδρος της  Επιτροπής “Ελλάδα 2021”  προς  τον  Μανώλη Κοττάκη, πρόεδρο της επιτροπής “Αίγινα 2021” με αφορμή  την επιτυχημένη εκδήλωση  για τα εγκαίνια της έκθεσης αφιερωμένης στον Ιωάννη Καποδίστρια στο Κυβερνείο της Αίγινας.

Η επιστολή έχει ώς εξής:

Αγαπητέ Μανώλη,

Με μεγάλη χαρά, βρέθηκα ξανά στην Αίγινα, για ένα σπουδαίο γεγονός, τα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής των Ελλήνων, «Το Κυβερνείο της Αίγινας υποδέχεται και πάλι τον Ιωάννη Καποδίστρια».

Η φιλοξενία της έκθεσης στην Αίγινα, στην Επέτειο των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση, υπογραμμίζει, με τον πιο συμβολικό τρόπο, το σπουδαίο ρόλο του νησιού, στη σύσταση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.

Η Επιτροπή τιμά τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας με το Νομισματικό της Πρόγραμμα, και ευχαριστεί την Αίγινα, για τον ενεργό ρόλο της στην Εθνική μας Επέτειο.

Συγχαρητήρια στην Επιτροπή «Αίγινα 2021» για τα εγκαίνια της έκθεσης και για την προσπάθεια ανάδειξης της μοναδικότητας και της ιστορικής σημασίας του νησιού, μαζί με τις ευχαριστίες μου, για ακόμα μια φιλοξενία, σε αυτόν τον όμορφο τόπο.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Με εκτίμηση & φιλία,

 

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»