Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήMEDIAΦωτιά στη Ρόδο: Βρετανός τουρίστας απάντησε σε γνωστό συριζοτρόλ με... δύο λέξεις

Φωτιά στη Ρόδο: Βρετανός τουρίστας απάντησε σε γνωστό συριζοτρόλ με… δύο λέξεις

Δείτε τι έγινε όταν γνωστό τρολ προσπάθησε να χυδαιολογήσει εναντίον της Ελλάδας σχολιάζοντας viral βίντεο από την εκκένωση

Με δύο λέξεις απάντησε σε γνωστό τρολ που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ένας από τους Βρετανούς τουρίστες που έζησε την περιπέτεια της εκκένωσης από το ξενοδοχείο που παραθέριζε και ανέβασε βίντεο από την απομάκρυνση στη Ρόδο.

Ο χρήστης του Twitter με το όνομα «Jon Hughes» ο οποίος δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή της εκκένωσης οικισμού στη Ρόδο λόγω της φωτιάς, έγραψε: «Jet2 πού είσαι; Καμία βοήθεια, επικοινωνία ή καθοδήγηση. Έπρεπε να περπατήσω τέσσερα μίλια στη ζέστη σε χωματόδρομους με καπνό και στάχτη με ένα παιδί 5 ετών. Χωρίς υπάρχοντα». Και τότε το γνωστό τρολ προσπάθησε να χυδαιολογήσει εναντίον της Ελλάδας.

Δείτε τον διάλογό τους: 

ffoff00

 

Το αντιπολιτευτικό τρολ που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεο: «Αποφάσισες να πας διακοπές σε μια τριτοκοσμική χώρα που έχει το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από Covid στην Ευρώπη. Τρένα τρακάρουν και η ευθύνη ξεπλένεται από τα τηλεοπτικά μέσα. Είναι μια χώρα που απασχολεί περισσότερους αστυνομικούς και ιερείς παρά πυροσβέστες, γιατρούς ή νοσοκόμους. Τι νόμιζες ότι θα γινόταν;».

Τότε ο Βρετανός τουρίστας τού έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση, μέσα σε δύο λέξεις: «Άντε γ…ου».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Βρετανός τουρίστας:

 

Να σημειωθεί πως το βίντεο έχει πάνω από 2,3 εκατ. προβολές, ξεπερνώντας τα 2.200 retweets μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο Twitter για τη φωτιά στη Ρόδο, που καίει από την Τρίτη (18/7) μέχρι σήμερα και έγινε πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας λόγω των τουριστών που ήταν στο νησί.

Επίσης, να αναφερθεί πως η Jet2.com Limited είναι μια βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσφέρει τακτικές και πτήσεις τσάρτερ από το Ηνωμένο Βασίλειο. Από το 2022, είναι η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, πίσω από την easyJet και την British Airways.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments