Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΓΕΛ Αίγινας : Εκδήλωση σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ, με θέμα το...

ΓΕΛ Αίγινας : Εκδήλωση σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ, με θέμα το φαινόμενο των εξαρτήσεων (διαδίκτυο, τυχερά παιχνίδια, κάπνισμα, αλκοόλ, εθιστικές ουσίες)

Το Γενικό Λύκειο Αίγινας σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρόληψης και έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΙΚΑΡΟΣ σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Η κατανόηση του φαινομένου της εξάρτησης και της πρόληψής της» 

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 – 20.00

Το φαινόμενο των ποικίλων εξαρτήσεων (διαδίκτυο, τυχερά παιχνίδια, κάπνισμα, αλκοόλ, εθιστικές ουσίες) που αντιμετωπίζουμε σήμερα μας αφορά όλους. Η σωστή ενημέρωση συμβάλλει στην Πρόληψη και την έγκαιρη Παρέμβαση.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Σοφία Μηλιώτη» του Γενικού Λυκείου Αίγινας 

Ενημέρωση
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες το σχολείο μας σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρόληψης και έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΙΚΑΡΟΣ διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα εγκεκριμένο από το υπουργείο παιδείας που αφορά το
ζήτημα των εξαρτήσεων από το διαδίκτυο, τα τυχερά παιχνίδια, το αλκοόλ, το κάπνισμα και τις εθιστικές ουσίες. Το πρόγραμμα αφορά μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και θα διεξαχθεί στο χώρο του σχολείου μας από τις 4 έως 7 Δεκεμβρίου 2023. Η ενημέρωση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του διδακτικού προγράμματος. Η συνεργασία και η ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο των εξαρτήσεων θα βοηθήσει στην πρόληψή του. Στα παιδιά μας ανήκει το λαμπρότερο μέλλον και τα ομορφότερα όνειρα.

Η εκδήλωση για τους γονείς θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 – 20.00

Η παρουσία σας θα μας έδινε χαρά .

Ο διευθυντής

Ιωάννης Πεπές
Αγγλικής Φιλολογίας

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments