Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΓιατί ο Μητσοτάκης ζητάει αυτοδυναμία: Η στρατηγική της ΝΔ μέχρι τις κάλπες

Γιατί ο Μητσοτάκης ζητάει αυτοδυναμία: Η στρατηγική της ΝΔ μέχρι τις κάλπες

H NΔ καλεί τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ να απαντήσουν σε δύο ερωτήματα

Λύσεις και έργα, όχι τοξικότητα και καυγάδες ζητά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του εβδομαδιαίου μηνύματός του στα social media.

Ειδικότερα, τόσο με την χθεσινή του ανάρτηση, όσο και με τη δήλωσή του από τις Βρυξέλλες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να διαβεβαιώσει τους πολίτες ότι ο ίδιος έχει καθαρή πρόταση διακυβέρνησης και επικεντρώνει στην ουσία. 

O στόχος της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, είναι πολύ συγκεκριμένος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.
Τονίζουν ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και κυβέρνηση που έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα βγάζει πέρα στις μεγάλες κρίσεις και στο δίκαιο αίτημα της κοινωνίας για εκσυγχρονισμό του κράτους.

Αυτά, μόνο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λένε,μπορεί να το διασφαλίσει και καλούν τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ να απαντήσουν σε δύο ερωτήματα:

– Τι θεωρούν ότι πρέπει να αλλάξει;

– Ποιος θα τα αλλάξει;

Σημειώνεται πως εννοείται πως θεωρούν ότι σε περίπτωση μετεκλογικής συνεργασίας ο αρχηγός του πρώτου κόμματος θα είναι ο πρωθυπουργός και πως θα πρέπει από τώρα ο Νίκος Ανδρουλάκης να αποκαλύψει ποιος είναι ο «άγνωστος χ» που θέλει για τη θέση του πρωθυπουργού.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments