Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑH Σίλα Αλεξίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την δημαρχία της Αίγινας...

H Σίλα Αλεξίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την δημαρχία της Αίγινας – “Μαζί Μπροστά για την Αίγινα” το όνομα του συνδυασμού.

Πραγματοποιήθηκε χθές το απόγευμα η σε εκδήλωση η ανακοίνωση  της υποψηφιότητας, της  Σίλας Αλεξίου για το αξίωμα της δημάρχου.
Η συγκέντρωση έγινε στο “Ellinikon Seaside” και μετά την παρουσίαση ενός σύντομου video από τη συναυλία του Γιώργου Περρή στο Ναό της Αφαίας , ανέβηκε στο βήμα η  Σίλα Αλεξίου κάνοντας μια γενική αναφορά στους λόγους που την ώθησαν, στο να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αίγινας.
Στη συνέχεια παρουσίασε το όνομα και το σήμα  του δημοτικού της συνδυασμού: “Μαζί Μπροστά για την Αίγινα”.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι πρώην δήμαρχοι Δημήτρης Μούρτζης ,Τάκης Κουκούλης και Σάκης Σακκιώτης,  οι δημοτικοί σύμβουλοι  Παναγιώτης Μαρμαρινός,  Σταμάτης Μαρμαρινός,  Γιώργος Μούρτζης,  Χρυσόστομος Μαυροθαλασσίτης,  Μανώλης Λογοθέτης,  Νίκος Πούντος,  Νεκτάριος Λεούσης, Νίκος Μαρίνος,  Αντώνης Ντελής.
Παραβρέθηκαν επίσης οι πρώην σύμβουλοι Πέτρος Πετρίτης, Νίκος Οικονόμου, Βαγγέλης Μπαρμπέρης, στελέχη της  Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ , καθώς και πολλοί συμπολίτες μας.

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: