Το εργοτάξιο κατασκευής του Υποθαλάσσιο Αγωγού στο Λεόντι επισκέφθηκε και επιθεώρησε την πορεία των έργων η αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη.

Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τις εργασίες που διεξάγονται στο εργοτάξιο του Λεοντίου, σχετικά με την κατασκευή των τελευταίων τσιμεντοστρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού.
Η Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις της ανέφερε ότι τα έργα βρίσκονται εντός χρονοδιαγράμματος και  ότι μέχρι 18 Απριλίου άλλωστε θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της πόντισης. Υπογράμμισε επίσης και το γεγονός ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η κατασκευή του ορύγματος στο λιμάνι του Λεοντίου, εντώς του οποιου θα τοποθετηθούν τα πρώτα μέτρα του υποθαλάσσιου αγωγού, από την πλευρά της Αίγινας εκεί δηλαδή όπου θα συνδέεται ο αγωγός που θα έρχεται από την Σαλαμίνα.
Στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης  Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη επισκέφθηκε το εργοτάξιο του νέου λιμανιού της Πέρδικας.
Η επίσκεψη της Αντιπερειφερειάρχη Νήσων ολοκληρώθηκε με την ενημέρωση του προγράμματος της ΤΕΒΑ. Το εν λόγω πρόγραμμα της Περιφέρειας σιτίζει πάνω από 300 συμπολίτες μας.
Την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων  Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος Τεχνκών Υπηρεσιών Δημήτρης Καραγιάννης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας Παναγιώτης Κασιμάκης