Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΙδρυτική Διακήρυξη Παράταξης "Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα"

Ιδρυτική Διακήρυξη Παράταξης “Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα”

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Με Δημοκρατική αφετηρία και εμπνευσμένοι από τις αρχές του Ιωάννη Καποδίστρια που εκ του μηδενός επιδόθηκε  στην ανασυγκρότηση και δημιουργία του Νεότερου Ελληνικού κράτους, ανακοινώνουμε  σήμερα 20/03/2022 την Ιδρυτική Διακήρυξη της Δημοτικής Παράταξης:  ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

Η Αίγινα μας, το αγαπημένο μας νησί δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Έχουμε χορτάσει όλα αυτά τα χρόνια: Παχιά λόγια, υποσχέσεις, δήθεν αυτόκλητους σωτήρες και “μεγάλες ιδέες” που έπεσαν στο κενό. Δεν μπορεί να μείνει ούτε λεπτό αναξιοποίητο.

Γι αυτό και με αφετηρία τον Μάρτιο του 2022 (και μετά από την Ανακοίνωση της 6ης Νοεμβρίου 2021 όπου έγινε παρουσίαση του ονόματος και σήματος της παράταξης μας) βάζουμε πλώρη για το όμορφο ταξίδι των Αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.

Γιατί σήμερα; Μα πολύ απλά γιατί είναι μια κίνηση που έπρεπε να είχαμε κάνει… χθες. Το νησί μας δεν μπορεί να είναι ουραγός στις εξελίξεις. Δεν αρμόζει στην Ιστορία, στον Πολιτισμό και στους Άξιους πολίτες του.

Οι έξι Βασικές αρχές μας, μέχρι την ολοκλήρωση όλων των τελικών διεργασιών και την οριστική κατάθεση του Προγράμματος μας είναι οι εξής:

1) Σεβασμός στους Νόμους του κράτους, στις Ηθικές αξίες, στην Ιστορία και στον Πολιτισμό της Ελλάδας.

2) Πίστη, στόχοι και όραμα για την επανεκκίνηση και ανασυγκρότηση της φήμης και ανάπτυξης του νησιού μας.

3) Καταδικάζουμε απερίφραστα τον διαχωρισμό πολιτών και επιχειρηματιών σε ‘δικούς” μας ή “δικούς” σας, σε αρεστούς και μη… αρεστούς.

4) Προώθηση των προτάσεων και απόψεων μας σε παραγωγικούς φορείς, συλλόγους, σωματεία και όπου αλλού απαιτείται.

5)  Διαρκείς επαφές και συζητήσεις με το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων του νησιού με στόχο τον γόνιμο διάλογο για την ανάπτυξη της Αίγινας.

6) Ανεξαρτησία μας από στενά κομματικά στεγανά και υγιείς όρους και συνεργασίες με το σύνολο των κομμάτων. Άλλωστε ιδεολογία και στόχος μας είναι: Η Αυτοδιοίκηση και η διαρκής  Πρόοδος του νησιού μας!!!

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης και Υποψήφιος Δήμαρχος για το 2023, τίθεται ο Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας : Νικόλαος Ευστ. Αλεξίου.   

Αίγινα 20/03/2022

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments