Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΚαι επίσημα εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ο Δημ. Μούρτζης

Και επίσημα εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ο Δημ. Μούρτζης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου ως επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Αίγινα για όλους» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Δήμος μας συγκαταλέγεται μέσα στους 4 πρώτους Δήμους της Αττικής σε χρηματοδοτήσεις έργων με ποσά που ξεπερνούν τα 62.000.000 ευρώ. Παράλληλα είναι ανάμεσα στους πρώτους στην Ελλάδα στα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών με ποσά που ξεπερνούν τα 12.000.000 ευρώ κι αφορούν σημαντικές υποδομές για έργα που είναι απαραίτητα για το νησί μας. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα διαρκούς αγώνα και πίεσης μιας δημοτικής αρχής που δεν σταμάτα να νοιάζεται για το καλό του νησιού μας.

Το νησί μας πρέπει να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η καθημερινότητα , η κοινωνική πολιτική , τα έργα υποδομής ήταν και είναι πρώτα στις προτεραιότητες μας .

Η προηγούμενη πενταετία ήταν κρίσιμη για την υλοποίηση του μεγάλου έργου του υποθαλάσσιου αγωγού του νερού για το νησί μας. Η προσπάθεια μας απέδωσε και το έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης που είναι θέμα μηνών.

Τα επόμενα βήματα μας θα είναι στην κατεύθυνση της τουριστικής προβολής και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού με σκοπό την προσέλκυση τουριστών καθόλη την διάρκεια του χρόνου. Στήριξη του πρωτογενή τομέα με τον δήμο διπλά στους παραγωγούς. Περεταίρω στήριξη του αθλητισμού του με την ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου και των περιφερειακών αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού.

Γνωρίζω καλά τις δυσκολίες αλλά η εμπειρία που διαθέτω στην αυτοδιοίκηση αποτελεί  ΕΓΓΥΗΣΗ για την ολοκλήρωση των έργων πνοής που ήδη υλοποιούνται άλλα και έχουν προγραμματιστεί με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις.

Απευθύνω πρόσκληση στο καθένα και κάθε μια από εσάς να μας στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχοντας ενεργά στο συνδυασμό μας . Για εμένα και τους συνεργάτες μου δεν υπάρχουν διαχωρισμοί των πολιτών για τις πολιτικές ή τις κοινωνικές τους απόψεις.

Όλοι μαζί να οικοδομήσουμε μια «Αίγινα για όλους».

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Αίγινας ,

Δημήτριος Μούρτζης

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments