Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚαλάθι του νοικοκυριού: Μειώθηκαν οι τιμές σε άλλα 192 προϊόντα

Καλάθι του νοικοκυριού: Μειώθηκαν οι τιμές σε άλλα 192 προϊόντα

Σήμερα Τετάρτη θα ανακοινωθούν οι νέοι τιμοκατάλογοι που γνωστοποίησαν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ στο υπουργείο Ανάπτυξης

Σημαντικά αποτελέσματα από τον ανταγωνισμό μεταξύ των αλυσίδων σούπερ μάρκετ για το «καλάθι του νοικοκυριού» αναμένεται να δείξουν οι νέες λίστες των προϊόντων που θα δοθούν σήμερα Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Το «καλάθι του νοικοκυριού» διανύει ήδη την «5η εβδομάδα λειτουργίας» και όπως ανέφερε το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης θα καταγραφεί νέα μείωση τιμών σε 192 βασικά προϊόντα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτηση του«5η εβδομάδα λειτουργίας του “Καλαθιού του Νοικοκυριού” και τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Από τα 816 προιόντα με τη χαμηλότερη τιμή ανά κατηγορία ανά αλυσίδα, τα 43 αυξήθηκαν οριακά, τα 192 μειώθηκαν, ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν στην ίδια τιμή! Αναλυτικά αποτελέσματα αύριο!» .

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την τέταρτη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου, το υπουργείο Ανάπτυξης είχε ανακοινώσει μειώσεις στο συνολικό κόστος του «καλαθιού του νοικοκυριού» που ανήλθαν έως το -18,1% με βάση τους τιμοκαταλόγους που γνωστοποίησαν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ για την Τετάρτη (23/11).

kalathi-meiosis23_11
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: