Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑKαμαρώστε την...

Kαμαρώστε την…

Υποτίθεται πως οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού στη Βουλή έχουν ορκιστεί να διαφυλάττουν πίστη στο Σύνταγμα και στην Εθνική ασφάλεια και ακεραιότητα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Γενιά έχει το θράσος να καυχιέται για την υπερψήφιση της εθνοπροδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, που παραχωρεί κατά παράβαση του Συντάγματος Εθνικό όνομα σε άλλο κράτος και στρέφεται κατά του Σταυρού της Πίστης και του Έθνους ψηφίζοντας για την αλλαγή του άρθρου 3.

Για “του Χριστού την πίστη την Αγία και την ελευθερία της Πατρίδας” πολέμησαν οι πρόγονοί μας, αυτοί που έστησαν το σύγχρονό Ελληνικό κράτος ακολουθώντας το παράδειγμα των προγόνων τους που πολεμούσαν “υπέρ βωμών και εστιών”, Πάνω σε αυτά τα θεμέλια οικοδομήθηκε το σύγχρονο Ελληνικό κράτος .

Αυτός είναι ο οδικός χάρτης που πρέπει να ακολουθήσει για να συνεχίσει να υπάρχει ως κράτος και ως λαός αντάξιος της ιστορίας του. Το επιδιωκόμενο από κάποιους μέλλον μετατροπής της χώρας σε φάρμα άβουλων σταβλισμένων ζώων μας βρίσκει αντίθετους τόσο εμάς όσο και το σύνολο του Ελληνικού λαού εντός και εκτός συνόρων.

Προφανώς λοιπόν, τα ιερά και όσια τον Ελλήνων, για ανιστόρητους  πολικούς σαλτιμπάγκους και  ουτιδανούς, είναι αδιάφορα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα με τον παχυλό μισθό, ο αφελληνισμός και ο σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της ιερής γής των Ελλήνων σε Μαδουροτσιπριστάν.

Ευθύνη για το κατάντημα αυτό Βουλής και Ελλάδας έχουν όσοι σταυροδότησαν τέτοια ανεύθυνα άτομα και  φυσικά όσοι στον δήμο συνεχίζουν να εναγκαλίζονται.

Οι εκλογές έρχονται…

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments