Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΚατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες της Αίγινας

Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες της Αίγινας

Εντάσσεται στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, η κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες της Αίγινας.

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών η ένταξη αφορά το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΧ, της παρακάτω Πράξης: “Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες στη χωρική αρμοδιότητα του Δήμου Αίγινας».

Ο συνολικός  προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 37.200 ευρώ με τον ΦΠΑ και ορίζεται φορέας υλοποίησης ο Δήμος Αίγινας.
Η χρηματοδότηση της Πράξης επιμερίζεται ως ακολούθως:

Η λήψη απόφασης για συμμετοχή του δήμου στο πρόγραμμα “Φιλόδημος 2” , για την κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για ΑΜΕΑ, σε σχολικές μονάδες της Αίγινας, είχε πραγματοποιηθεί σε δυνεδρίαση του Δ.Σ. στις 18/12/19

Η Πράξη αφορά τις ενέργειες κατασκευής και τοποθέτησης ραμπών, όπως επίσης και κατάλληλης διαμόρφωσης χώρων υγιεινής σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην Αίγινα.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: