Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚατερίνα Μπατζελή: Προσπάθησε να δικαιολογήσει την αύξηση στη φορολογία των μερισμάτων από...

Κατερίνα Μπατζελή: Προσπάθησε να δικαιολογήσει την αύξηση στη φορολογία των μερισμάτων από το ΠΑΣΟΚ και το Twitter έκανε… πάρτι

Στο Twitter ακολούθησε «βροχή» αρνητικών σχολίων και για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ αλλά και για τα επιχειρήματα που επικαλέστηκε η Κ. Μπατζελή

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Μπατζελή, μέσω twitter προσπάθησε να δικαιολογήσει την αύξηση στο 15% της φορολογίας των μερισμάτων των επιχειρήσεων από 100.000 ευρώ και πάνω.

Να σημειωθεί ότι οι αναλύσεις που δείχνουν ότι μια τέτοια κίνηση θα έχει τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Στις αναρτήσεις της η Κατερίνα Μπατζελή ξεκινά, μάλιστα, με το συμπέρασμα ότι με τις δηλώσεις Δουδωνή και Μάντζου «τους ξεσκεπάσαμε με τη φορολόγηση μερισμάτων διότι η ΝΔ προστατεύει τους” έχοντες”, επιβαρύνει μιθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες κ εντείνει τις ανισότητες» πριν να προχωρήσει σε παράθεση παραδειγμάτων.

1 124

Οι αναρτήσεις, όμως, αυτές φαίνεται ότι είχαν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα καθώς τις ακολούθησε «βροχή» αρνητικών σχολίων και για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ αλλά και για τα επιχειρήματα που επικαλέστηκε η κ. Μπατζελή.

Δείτε ορισμένες από τις απαντήσεις

2 48

3 23

4 9

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: