Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΚΕΔΑ - 13ο Aegina Fistiki Fest : Ένα μεγάλο ευχαριστώ

ΚΕΔΑ – 13ο Aegina Fistiki Fest : Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Δελτίο Τύπου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

 

Το 13ο Aegina Fistiki Fest ανήκει στην ιστορία. Ο απόηχος της φετινής Γιορτής αποτελεί πλέον μέρος από τις αναμνήσεις μας. Αναμνήσεις κοινές για κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας. Ευχή και προσδοκία όλων όσοι συμμετείχαμε στην υλοποίησή του είναι το πρόσημο αυτών των αναμνήσεων να είναι θετικό. Γιατί η Αίγινα το αξίζει!

Εμπνευστήκαμε και εμπνεύσαμε τους καλλιτέχνες μας. Καλλιεργήσαμε συμπράξεις με πανεπιστήμια, μουσεία και πολιτιστικά ιδρύματα όλης της χώρας. Συνεργαστήκαμε με σπουδαίους chefs, που δημιούργησαν πιάτα με πρωταγωνιστή το φιστίκι μας. Γλεντήσαμε υπό τους ήχους διαφόρων και διαφορετικών μουσικών ακουσμάτων, χάρη σε μουσικούς και τεχνικούς. Ειδικοί γεωπόνοι, μας διαφώτισαν για τις σύγχρονες αντιλήψεις και μεθόδους για την καλλιέργεια της φιστικιάς. Διασκεδάσαμε με ασφάλεια εκατοντάδες μικρούς φίλους μας, που κατέκλυσαν τον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας. Η εμπορική μας έκθεση ήταν μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.

Μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια ήταν οι πρόθυμοι εθελοντές μας. Υποστηρικτές μας ήταν οι χορηγοί μας. Αρωγοί στάθηκαν διακεκριμένοι συμπολίτες μας, που -μαζί με τους χορηγούς επικοινωνίας μας- διευκόλυναν στην οργάνωση και στην εξωστρέφεια του Fistiki Fest.

Είμαστε ευγνώμονες λοιπόν απέναντι σε πάμπολλους ανθρώπους, η συμβολή των οποίων επέτρεψε στη Γιορτή  μας να έχει τον φετινό εμπλουτισμένο χαρακτήρα της.

Απέναντι σε αυτή την πληθώρα οικειοθελούς και ανιδιοτελούς προσφοράς, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε σε γιορτές!

 

Φιλικά

Νίκος Πτερούδης

Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας

Μαριλένα Γιαννούλη

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 13ου Aegina Fistiki Fest

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: