Την παρουσίαση του προγράμματος  του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας πραγματοποιήσε χθες το απόγευμα στο χώρο 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, όπου και θα γίνει  το Φεστιβάλ, η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μαίρη Κουκούλη.

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ  περιέγραψε τις προσπάθειες και τις δυσκολίες του Φεστιβάλ, λόγω των καταστάσεων που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού.  Έκανε αναφορά  στις δύο πρώτες παραστάσεις  του φετινού προγράμματος και ιδιαίτερα στην εναρκτήρια που είναι μια μουσική εκδήλωση από το συγκρότημα Als in terra, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε  στην δεύτερη παράσταση, που είναι παραγωγή του Υπουργείου Πολιτισμού με τον τίτλο: “Ιωάννης Καποδίστριας. Στα βήματα ενός Μεγάλου Ηγέτη”.

Υπογράμμισε την ανάγκη να πειθαρχήσουμε  στα υγειονομικά  μέτρα ώστε να προστατεύσουμε  την “τοπική μας ελευθερία” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Γ. Μπήτρος παρουσίασε  τις υπόλοιπες παραστάσεις  που  συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί του Θεάτρου και της  τηλεόρασης, ενώ ανέφερε ότι παρουσιάζονται έργα που κατά  το δυνατόν καλύπτουν όλες  τις προτιμήσεις.

Η είσοδος των παραστάσεων είναι ελέυθερη και τα σημεία προπώλησης  είναι το Κέντρο Τύπου και το “Λυχνάρι art deco”.