Από αύριο Τέταρτη 10 και την Πέμπτη 11 Μαρτίου  στο Κέντρο Υγείας θα πραγματοποιηθούν από παιδίατρο εξετάσεις, για την έκδοση πιστοποιητικών υγείας Α.Δ.Υ.Μ. – Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, που οφείλουν να έχουν τα προνήπια καθώς και οι μαθητές της Α’ τάξης των δημοτικών σχολείων της Αίγινας.

Το Κέντρο Υγείας καλεί τους γονείς να επικοινωνήσουν με την γραμματεία για ραντεβού.

Η ανακοίνωση οτ Κ.Υ. αναφέρει:

“Η αναγκαιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας στον παιδικό πληθυσμό της Αίγινας αποκτά αυτήν την εβδομάδα μια συγκεκριμένη προτεραιότητα, την χορήγηση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) για τα πρωτοεγγραφόμενα παιδιά στα νηπιαγωγεία και στην Α Τάξη του Δημοτικού.

Το Κ.Υ. έχει σχεδιάσει την καλύτερη κάλυψη της αναγκαιότητας αυτής για το επόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς η παιδίατρος Μανδέκη Αριστέα που ανήκει στο ιατρικό δυναμικό της 2ης ΔΥΠΕ, θα βρίσκεται στο Κ.Υ. το διήμερο Τετάρτη- Πέμπτη 10 και 11 Μαρτίου ώστε να εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό.

Οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία του Κ.Υ. για να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα επικοινωνίας : 2297320100, -123, -111. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών θα υπάρξουν και απογευματινά ραντεβού.

Με βάση μια ρεαλιστική εκτίμηση θα υπάρχει δυνατότητα κάλυψης 60 επισκέψεων το διήμερο.
Το Κ.Υ. δεσμεύεται οτι σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού παιδιών προς εξέταση, θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και άλλη επίσκεψη παιδιάτρου για τον συγκεκριμένο λόγο.

Δ. Επ. Κέντρου Υγείας Αίγινας”.