Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΚοινότητα Αίγινας : Συγκέντρωση τροφίμων για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας...

Κοινότητα Αίγινας : Συγκέντρωση τροφίμων για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, στο Δημοτικό Στάδιο, στην αίθουσα Παύλος Ανδρεόπουλος

Κοινότητα Αίγινας

Δελτίο Τύπου

Θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας αναλαμβάνει η Κοινότητα Αίγινας σε συνεργασία με το Δήμο Αίγινας και με την υποστήριξη του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας (ΔΑΟΑ).

Με οδύνη παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία και τη Συρία. Η σκέψη μας είναι σε όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από αυτήν την τεράστια καταστροφή. Ο Δήμος έχει ήδη κινητοποιήσει τις υπηρεσίες, προετοιμάζοντας την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ελληνικό Έρυθρό Σταυρό για την άμεση ενίσχυση των κατοίκων των σεισμόπληκτων περιοχών.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο στην αίθουσα Παύλος Ανδρεόπουλος, από Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου ως Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 10:00 με 17:30.

Τα είδη που συλλέγονται είναι συγκεκριμένα τα εξής:

  • τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.
  • υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα)
  • είδη ατομικής υγιεινής
Για τον καλύτερο συντονισμό, όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας, Π.Κασιμάκη στο τηλέφωνο 6971785979.

Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας παρέχονται ακόμη στο τηλέφωνο 2297320013 τις καθημερινές έως τις 15.00.
Ευχαριστούμε
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη
Της Κοινότητας Αίγινα
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments