Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑ' ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝΚώστας Κατσαφάδος: Τραγικές ημέρες για την Ελληνική Αστυνομία - Έρχονται νέες συλλήψεις...

Κώστας Κατσαφάδος: Τραγικές ημέρες για την Ελληνική Αστυνομία – Έρχονται νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στου Ρέντη

«Ο Γιώργος Λυγγερίδης έδωσε μία μεγάλη, άνιση μάχη», ανέφερε σχετικά με τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε θανάσιμα στα επεισόδια στου Ρέντη

«Είναι μία τραγική στιγμή, τραγικές ημέρες για την αστυνομία», δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, σχετικά με τις πολλαπλές επιθέσεις κατά αστυνομικών που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

«Είναι Έλληνες πολίτες, νέα παιδιά, δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι επιφορτίζονται το καθήκον του συνόλου της προστασίας της ελληνικής κοινωνίας, έχουν ονοματεπώνυμο», επισήμανε ο Κώστας Κατσαφάδος.

Κώστας Κατσαφάδος: Ο Γιώργος Λυγγερίδης έδωσε μία μεγάλη, άνιση μάχη

Σχετικά με τον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες, Τετάρτη 27/12, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έπειτα από 20 ημέρες νοσηλείας, μετά τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα από 18χρονο στα επεισόδια του Ρέντη, δήλωσε: «Ο Γιώργος Λυγγερίδης έδωσε μία μεγάλη, άνιση μάχη. Κατ’ εντολή του πρωθυπουργού είναι χρέος τιμής να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης».

«Αποτελεί χρέος τιμής για εμάς, είναι πολλά τα στελέχη που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση, έχουμε στοιχεία, είμαστε αισιόδοξοι και σε ένα εύλογο διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις», πρόσθεσε.

Τέλος ο κ. Κατσαφάδος, τόνισε: «Ζητήσαμε να εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη σοβαρά το ενδεχόμενο όλες αυτές οι ομάδες να μπορούν να λειτουργούν κάτω από το πλαίσιο των εγκληματικών οργανώσεων».

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments