Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚυριάκος Μητσοτάκης: Οποιαδήποτε στιγμή από τον Απρίλιο και μετά οι εκλογές -...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οποιαδήποτε στιγμή από τον Απρίλιο και μετά οι εκλογές – Εξάντλησα την τετραετία, όπως το είχα πει

Στόχος η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας για τον πρωθυπουργό

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις επικείμενες εκλογές, κρατώντας όμως κλειστά τα χαρτιά του για τον ακριβή χρόνο.

«Μπορεί να είναι τον Μάιο. Θα επαναλάβω αυτό το οποίο έχω πει: Από τον Απρίλιο και µετά οι εκλογές µπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγµή. Εγώ είµαι συνεπής στη δέσµευσή µου και εξάντλησα την τετραετία. Κανείς δεν πίστεψε αυτό το πράγµα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι στόχος του είναι η αυτοδυναμία. «Επειδή δεν έχουµε ατελείωτες επιλογές συνεργασίας, καθίσταται ακόµα πιο επιτακτικό, θα έλεγα, το ζήτηµα της αυτοδυναµίας. Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί. Και πιστεύω, θα κυβερνηθεί καλύτερα, αυτή τη στιγµή, από µια αυτοδύναµη κυβέρνηση της Νέας ∆ηµοκρατίας και γι’ αυτό και διεκδικώ την αυτοδυναµία».

Παράλληλα, προανήγγειλε ρύθμιση ώστε να μείνει εκτός βουλής το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη«Οφείλει το πολιτικό σύστημα να εξαντλεί τα περιθώρια τα οποία δίνει το Σύνταγμα ώστε να μην εκπροσωπούνται εγκληματικές οργανώσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω ρύθμιση αναμένεται πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο πρωθυπουργός, επίσης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, όχι όμως με το ΠΑΣΟΚ.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: