Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑ“Let’s do it GREECE – AEGINA” ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “KAΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...

“Let’s do it GREECE – AEGINA” ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “KAΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ” ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4/2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (3) Προς Εκπροσώπους Εθελοντικών Φορέων & υπεύθυνους παραλιών καθαρισμού.

Η Ομάδα Συντονισμού της Εθελοντικής Δράσης προσκαλεί σε συνάντηση την Κυριακή 22/4/2018 και ώρα 11:30 στην Αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Κτιρίου που βρίσκεται στην περιοχή Μεριστού, τους εκπροσώπους των Εθελοντικών Φορέων και τους υπεύθυνους παραλιών καθαρισμού που θα συμμετέχουν στην Εθελοντική Δράση “Καθαρισμός Παραλιών του Νησιού μας”.

Tα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Η πορεία της προετοιμασίας της εθελοντικής μας δράσης μετά την τελευταία συνάντηση, όπως: Ενημέρωση για τις επιστολές προς τις Τοπικές και Περιφερειακές Δημόσιες Υπηρεσίες και την εξεύρεση των τοπικών χορηγιών σε είδος και επικοινωνία.
  2. Τελευταίες οδηγίες για την ημέρα υλοποίηση της δράσης, όπως: Ώρα προσέλευσης στην δράση, είδη αποκομιδής απορριμμάτων, τρόπος αποκομιδής αυτών από το δήμο μας και ενημέρωση σχετικά για την μικρή γιορτή που θα ακολουθήσει μετά το πέρας της δράσης στην περιοχή του Λεοντίου, στα γραφεία του Σωματείου Ερασιτεχνών Αλιέων Άγιος Νικόλας.

Η παρουσία όλων σας θεωρείτε απαραίτητη διότι θα μοιρασθεί εξοπλισμός για την υλοποίηση της δράσης όπως: Μαύρες σακούλες απορριμμάτων, γάντια εργασίας, γάντια μίας χρήσεως και μικρά νερά εμφιαλωμένα.

 Για την Ομάδα Συντονισμού,

Ο επικεφαλής Παναγιώτης Μαρμαρινός

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments