Μηνύματα ενόψει των ευρωεκλογών έστειλε μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης ο οποίος βρέθηκε στη Ρόδο.

«Οι επερχόμενες Ευρωεκλογές είναι η ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε όλοι συντονισμένοι στην ίδια κατεύθυνση επιλέγοντας Ευρωβουλευτές που θα υπερασπιστούν τις αξίες και τις ιδέες της Ευρωπαϊκής Δεξιάς», τονίζει ο Μάκης Βορίδης.

«Θα υπερασπιστούν κυρίως και πρωτίστως τα συμφέροντα της Ελλάδας χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα», υπογραμμίζει ο υπουργός Επικρατείας επισημαίνοντας ότι «Η ΝΔ είναι και θα παραμείνει το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα».

Κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι «η αναβάθμιση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και η ανάδειξη του αναπτυξιακού τους ρόλου αποτέλεσε στρατηγική επιλογή της κυβέρνησής μας. Η ενίσχυση του αποκεντρωμένου συστήματος συμβάλει στην εφαρμογή των κυβερνητικών πολιτικών σε περιφερειακό επίπεδο και στο βέλτιστο συντονισμό μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων διακυβέρνησης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».