Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΚΤΟΠΛΟΐΑΜάθημα επαγγελματισμού και εντιμότητας από το πλήρωμα του επιβατηγού πλοίου «Φοίβος»

Μάθημα επαγγελματισμού και εντιμότητας από το πλήρωμα του επιβατηγού πλοίου «Φοίβος»

Ο επαγγελματισμός και η εντιμότητα των ελληνικών πληρωμάτων της ακτοπλοΐας είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του πληρώματος του επιβατηγού πλοίου «Φοίβος», το οποίο εκτελεί δρομολόγια από τον Πειραιά προς την όμορφη βασίλισσα του Σαρωνικού Αίγινα, βρήκαν ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε χρήματα και αλλά προσωπικά αντικείμενα και το επέστρεψαν.

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook η Yvette Nahmia σχετικά με αυτό το περιστατικό:

«Στην πόλη Αίγινα — Σήμερα το πρωί πήρα τον Φοίβο της Nova ferries στις 8:30 από Αίγινα για Πειραιά. Η διαδρομή ήταν ευχάριστη μιας που συνταξίδεψα με μία φίλη από την Αίγινα και περνούσαμε καλά. Έξαφνα ακούω στα μεγάφωνα ” Η Υβέτ Ναχμία να προσέλθει στο λογιστήριο του πλοίου παρακαλώ.” Αναρωτιέμαι τι να συμβαίνει άραγε και με αναζητούν. Ψάχνω να βρω το εισιτήριο μου για να τους δείξω πώς όλα εντάξει με την πληρωμή, εκεί πήγε το μυαλό μου, και τότε αντιλαμβάνομαι πώς δεν βρίσκω το τσαντάκι μου όπου είχα βάλει το απόκομμα του εισιτήριου μου και όπου κρατάω τα χρήματα, την ταυτότητα, πιστωτική κάρτα καθώς και τις κάρτες πελατών του #expressmarket και #supermarketΚρητικός.

Πηγαίνω προς το λογιστήριο, ακόμα δεν είχα ιδέα γιατί με ζητούσαν αλλά άρχισα να καταλαβαίνω πως μου λείπει το κίτρινο τσαντάκι. Στο λογιστήριο του πλοίου τρεις ευγενικοί κύριοι του πληρώματος μου επιστρέφουν το τσαντάκι με όλα τα χρήματα, ταυτότητα, πιστωτική κάρτα και τις κάρτες πελατών όλα μέσα. Όταν ρώτησα τους κυρίους του πληρώματος τι θα μπορούσα να κάνω για αυτούς, ανταποκρίθηκαν “μα τίποτα κυρία μου, κάναμε απλώς την δουλειά μας.”

Μέλη του πληρώματος του #Φοίβος αν διαβάζετε αυτή την ανάρτηση να ξέρετε πως σας είμαι ευγνώμων και πως με την επιστροφή μου στο νησί, θα περάσω από κοντά να σας κεράσω ένα γλυκάκι. Με εκτίμηση σε όλο το πλήρωμα του Φοίβου, you made my day! #honestyinaction #aeginagreece #novaferries»

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments