Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜε την ανοχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Προκαλεί η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων: Ζητά...

Με την ανοχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Προκαλεί η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων: Ζητά να κοπεί το Μακεδονία ξακουστή από τις παρελάσεις!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε και θα υποστούμε ως Έλληνες εξαιτίας της αντεθνικής και εθνομηδενιστικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…Κληθείσα να σχολιάσει τα συνθήματα περί ελληνικότητας της Μακεδονίας που ακούστηκαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, δήλωσε πως αυτά… δεν κινούνταν στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών!

Προκαλεί η υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Σκοπίων, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, η οποία ζητά από τους Έλληνες να σταματήσουν να τραγουδούν στις παρελάσεις το «Μακεδονία ξακουστή».

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, η Σεκερίνσκα κληθείσα να σχολιάσει τα συνθήματα περί ελληνικότητας της Μακεδονίας, δήλωσε πως αυτά… δεν κινούνταν στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών, και έκανε λόγο για δυνάμεις που αντιτίθενται στην περιφερειακή συμφιλίωση και οι οποίες θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα Βαλκάνια.

Αυτό δείχνει, είπε η υπουργός, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο σωστός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, προαναγγέλλοντας ότι οι Σκοπιανοί θα θέσουν το ζήτημα αυτό στη συνέχεια.

Είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο κι εμείς, πρόσθεσε σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ. «Ωστόσο, στην Ελλάδα, όπως και στη «Μακεδονία» η κυβέρνηση δεν είναι ο μόνος πολιτικός παράγοντας που θα καθορίσει τη συμφωνία» είπε. Και πρόσθεσε:«Το έχουμε δει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώνονται από την αντιπολίτευση ή άλλες πολιτικές ομάδες, οι οποίες έδειξαν ότι μπορεί ακόμη και να είναι επιρρεπείς στη βία».

Κάθε μέρα που η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία η Ελλάδα υφίσταται ήττες, ως πότε ;

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments