Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑ' ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝΜεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Κώστα Κατσαφάδου στο "Δανάη"

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Κώστα Κατσαφάδου στο “Δανάη”

Η μεγάλη χθεσινή συγκέντρωση του Κώστα Κατσαφάδου στο ξενοδοχείο “Δανάη”  έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ισχύος τόσο της ΝΔ όσο και του ιδίου, ενόψει των προσεχών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, με την ομιλία του, έδωσε δυνατό παλμό και μετέφερε την πεποίθησή του για μια καθαρή νίκη στις κάλπες της 21ης του Μάη.

Ζήτησε από τους πάνω από 600 παρευρισκομένους  να  δώσουν ισχυρή εντολή στη ΝΔ με καθαρή επιλογή τον ίδιο στο ψηφοδέλτιο της Α’ Πειραιά και Νήσων.

Τα πρώτα λόγια της ομιλίας ήταν από καρδιάς, ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους και δείχνοντας την ικανοποίησή του για το μέγεθος της συγκέντρωσης σε μια εποχή που ο κόσμος δείχνει να αποστρέφεται την ενεργή ενασχόληση με τα κοινά.

Στη συνέχεια, έκανε μια σύντομη αναφορά στο σημαντικό έργο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, που ακόμα και τα δύσκολα χρόνια της μεταναστευτικής κρίσης , της πανδημίας του κορωνοϊού και του πολέμου στην Ουκρανία, δεν στάθηκαν ικανά να βάλουν φρένο στην υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της ΝΔ.

Ο  Κώστας Κατσαφάδος έκανε ξεχωριστή αναφορά στις καταλυτικές παρεμβάσεις του για την Αίγινα και υπόλοιπα  νησιά του Αργοσαρωνικού και συνολικά για τη Ναυτιλία και τη Νησιωτική Πολιτική από τη θέση του Υφυπουργού, αλλά και για την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους Αιγινήτες όλα αυτά τα χρόνια.

Εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη των συμπολιτών του ο Κώστας Κατσαφάδος τόνισε ότι δε θα προδώσει ποτέ αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης, θα είναι πάντα παρών, στην υπηρεσία πρωτίστως των κατοίκων της Αίγινας και όλης της Α’ Πειραιά , αλλά και ολόκληρης της Πατρίδας από οποία θέση και εάν κληθεί να την υπηρετήσει ξανά, όπως έκανε και ως Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Προέτρεψε όλους τους παρευρισκόμενους να δώσουν το ίδιο δυναμικό παρόν την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες για να γιοτράσουν όλοι μαζί τη Νίκη της ΝΔ.

Στον επίλογό του ο Κώστας Κατσαφάδος σε κλίμα ενωτικό αναφώνησε «Μαζί θα τα καταφέρουμε, μαζί θα πετύχουμε».

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments