Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜίκης Θεοδωράκης για συμφωνία με Σκόπια: Μεγάλη ντροπή θα μας στιγματίζει για...

Μίκης Θεοδωράκης για συμφωνία με Σκόπια: Μεγάλη ντροπή θα μας στιγματίζει για πάντα

Απέναντι στοην εθνική προδοσία του Αλέξη Τσίπρα και των πολιτικών κατακαθιών που δυστυχώς κυβερνούν και οδηγούν την Ελλάδα και το ζωτικό χώρο της Μακεδονίας μας  τοποθετήθηκε με σκληρή γλώσσα τ ο Μίκης Θεοδωράκης με δήλωσή του με αφορμή την συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων.

Ο Μίκης Θεοδωράκης μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «μετά από αυτό το μεγάλο «ΝΑΙ» του  Α. Τσίπρα, εκείνο που πονάει πιο πολύ δεν είναι μόνο οι κίνδυνοι που ξανοίγονται μπροστά μας αλλά προ παντός η μεγάλη Ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα».

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΝΑΙ»

Η χώρα μας σύρθηκε σε μια πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας με απρόβλεπτες επιπτώσεις σε βάρος της χώρας και του Λαού μας.

Συνάμα ποδοπατήθηκε η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Από την εποχή του ΕΑΜ υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες οι Έλληνες αριστεροί υποχώρησαν μπροστά σε δοκιμασίες, που τις περισσότερες φορές έφταναν στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Σήμερα, για πρώτη φορά, κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται αριστεροί, υποχωρούν υπερασπιζόμενοι το προσωπικό τους συμφέρον. Συμπαρασύροντας έτσι σ’ αυτόν τον κατήφορο την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.

Μετά από αυτό το μεγάλο «ΝΑΙ» του κ. Τσίπρα, εκείνο που πονάει πιο πολύ δεν είναι μόνο οι κίνδυνοι που ξανοίγονται μπροστά μας αλλά προ παντός η μεγάλη Ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα.

Αθήνα, 12.6.2018

Μίκης Θεοδωράκης»

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments